Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    tsibato Νέα!


    Ένας από τους πιο δημοφιλής Ελληνικούς private trackers αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι το tsibato.info.Έχει χιλιάδες μέλη και είναι πολύ πλούσιος σε υλικό.


     Βέβαια όπως όλοι οι Private Trackers έτσι και το tsibato λειτουργεί μόνο με προσκλήσεις,άρα θα πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια για να γίνετε μέλη του.Η αλήθεια είναι όμως,πως αν αφιερώσετε λίγο χρόνο θα τα καταφέρετε να βρείτε κάποια πρόσκληση.
                                                                                                        
    Εγγραφές κατόπιν προσκλήσεως.                            

    ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


    Αγαπητά μας μέλη,       20/11/2012

    σας ευχαριστούμε πολύ όλους ακόμη μια φορά για την ένθερμη, έμπρακτη, ειλικρινή και ουσιαστική υποστήριξη σας! Είμαστε όλοι πλέον μια ιδιαίτερη - ξεχωριστή παρέα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά. 

    Όλοι σίγουρα αναρωτιέστε για το πρόβλημα που προέκυψε και τη προσωρινή διακοπή λειτουργία μας η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο νέο hardware που δουλεύουμε όλον αυτό τον καιρό και στην προσωρινή αδυναμία της πλήρους υποστήριξης του από την εταιρία που μας φιλοξενεί στους servers της. 

    Θα χρειαστούν λίγες ακόμα ώρες (ίσως και μέρες) για να επανέλθουμε στην πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία μας για αυτό σας παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε (εκτός από τα κόκκινα τόρρεντ για τα οποία και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση) μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους mods οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν ανάλογα. 

    Σε περίπτωση που κάποιοι εγγεγραμμένοι φίλοι σας αδυνατούν ακόμα και τώρα να έχουν πρόσβαση στο χώρο μας σας παρακαλόυμε να τους ενημερώσετε πως αυτό είναι προσωρινό και οφείλεται καθαρά στην ανανέωση των dns τους (δώστε τους την ώρα τους) από τον πάροχο τους. Μπορούν πάντα όμως να κάνουν ένα "καθαρισμό" σε αυτά όπως και στα cookies τους και έτσι δεν θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα πρόσβασης. 

    Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις μέρες αυτές πως όπως εσείς έτσι και εμείς ακούσαμε διάφορες και θα ακούσουμε ακόμα πολλές αλλά δεν είναι καν άξιες αναφοράς και δε χρήζουν περαιτέρω ερμηνείας και συζήτησης. 

    Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.

    5-12-2012

    Ξαναδέχτηκε επίθεση  το tsibato αλλά έπειτα από κάποιες ενέργειες των ατόμων που το πλαισιώνουν μπόρεσαν και τις εξουδετέρωσαν.Προσωρινά ή όχι θα δείξει.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Παρακαλω πολυ καποια προσκληση να μου στηλη καποιος ευχαριστω το email ειναι t,kork@hotmail.gr Για το tsibato info......

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: tsibato Νέα! Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top