Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    HellasTZ


    O ανανεωμένος hellas-torrentz, πλέον μετονομάστηκε σε HellasTZ.
    Oi εγγραφές είναι ανοικτές αλλά θα κλείσουν άμεσα χωρίς καμία προειδοποίηση,από την άλλη βέβαια όσοι κυνηγούν για μία πρόσκληση μπορούν να το δηλώσουν στο επίσημο φόρουμ του Hellas.

    Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη και εντελώς δωρεάν. Αφού αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password).
    θα σας ζητηθεί επίσης η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την πιστοποίηση της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας. Το e-mail αυτό θα πρέπει να είναι έγκυρο/μόνιμο και όχι από disposable εταιρίες όπως Mailinator,10minutesmail κ.α αφού σε αυτό θα σας σταλούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για τη δωρεάν ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής σας ως μέλος.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Γεια σας. ειμαι πολυ καιρο γραμμενος στον HELLASTZ και με ratio πανω απο 5. Εδω και 10 μερες δεν μπορω να μπω καθολου. Μολις παταω να μπω μου βγαζει 403 Forbidden
      Unauthorized IP address. Ξερει κανεις τι παιζει? τα τορρεντ του τρακερ διαμοιραζονται κανονικα. αλλοι φιλοι μου μπαινουν και καταβαζουν κανονικα. εχω συνδεση connex. παιζει να μπλοκαρε ο οτε την σελιδα?

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: HellasTZ Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top