Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    stigalaria



    Ο διαδικτυακός τόπος Γαλαρία Tracker δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση και το διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού του οποίου το περιεχόμενο ή / και ο τρόπος δημιουργίας προβάλλουν έναν εναλλακτικό / αντικαθεστωτικό / αντισυστημικό λόγο.
    Σκοπός του Γαλαρία Tracker είναι να αποτελέσει σύνδεσμος για διαμοιρασμό αρχείων με περιεχόμενο που κινείται στον αριστερό και ευρύτερο ελευθεριακό χώρο.
    Παρακινούμε τους χρήστες του tracker να διατηρούν τα torrents που ανεβαίνουν οσο πιο κοντά στο προφίλ του tracker κάτι το οποίο έγκεινται στην υπευθυνότητα του καθένα μας. Τα torrents που θα θεωρούμε πως δεν ταιριάζουν στο προφιλ του tracker θα διαγράφονται και ο χρήστης που τα ανέβασε θα ενημερώνεται απο τη διαχειριστική ομάδα.

    Αν συνεχίσει να ανεβάζει παρόμοια torrents ο χρήστης θα διαγράφεται.

    Συγκεκριμένα στο προφίλ του tracker δεν ανήκουν torrents:

    Σεξιστικού και φασιστικού περιεχομένου
    Αναπαράγουν την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ
    Ταινίες που δεν περιέχουν πολιτικό - κοινωνικό υπόβαθρο
    Λογισμικό Κλειστού Κώδικα
    Στόχος της δημιουργίας του είναι να αποτελέσει ένα συμμετοχικό κόμβο διανομής υλικού θίγοντας κοινωνικά και άλλα ζητήματα, προωθώντας την ελεύθερη έκφραση και τη συλλογική δημιουργία.

    Λειτουργικά Θέματα


    Εγγραφή - Σύνδεση

    Για το κατέβασμα των αρχείων δεν απαιτείται εγγραφή (registration) στο site. Το κατέβασμα των αρχείων είναι απολύτως ελεύθερο, όπως και ο εν συνεχεία διαμοιρασμός τους!!! (seeding).

    Uploaders

    Για το ανέβασμα καινούριων torrents απαιτείται εγγραφή, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους.

    Ratio

    Επιλέγουμε να μην απαιτείται εγγραφή για το κατέβασμα αρχείων, συνεπώς η έννοια της υποχρεωτικής διατήρησης ενός καλού ratio (αναλογία ανεβάσματος / κατεβάσματος κοντά στην μονάδα) δεν υφίσταται. Αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή. Δεν θέλουμε να υποχρεώσουμε κανένα να κάνει seeding, αλλά από μόνος του ο καθένας να συμμετέχει ενεργά στην εύρυθμη λειτουργία του tracker. Το seeding σε όλους τους trackers είναι μέρος της συμβολής στη καλή λειτουργία του tracker. Θέλουμε αυτή η συμβολή να είναι ελεύθερη και όχι υποχρεωτική, αφού θεωρούμε ότι όσοι / όσες βρέθηκαν εδώ, δεν βρέθηκαν τυχαία κι ότι αντιλαμβάνονται την σημασία και την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου tracker. Ένας tracker, που φιλοξενεί υλικό για κινηματική χρήση, δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στην ελεύθερη συλλογική συμβολή. Το να διατηρεί ο καθένας ενεργά στον torrent client του, ένα μέρος των αρχείων που κατεβάζει, συντελεί στον ευρύτερο και ευχερέστερο διαμοιρασμό των αρχείων, που είναι και ο αντικειμενικός σκοπός του tracker.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: stigalaria Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top