Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    kapaki

     Ένας νέος τράκερ μόλις ενός έτους σε λειτουργία,ελεύθερη εγγραφή, με περίπου 3,000 χρήστες + ,κοινές απαιτήσεις όπως όλοι οι τράκερ που είναι ενεργοί αυτή την στιγμή.

    Τι δηλώνουν? "η ελάχιστη αναλογία για να κατεβάσετε τόρρεντ, ανέβηκε από

    το 0.25 στο 0.50. Για να καλυτερεύσετε το ratio σας, αποφεύγετε τόρρεντ που δεν έχουν λήπτες και προσπαθήστε να κατεβάζετε τόρρεντ που έχουν λίγους τροφοδότες και περισσότερους λήπτες και εάν αυτά είναι και free ή Χ2 είναι ακόμη καλύτερα."

    Αν δεν τηρείς τους κανονισμούς για το seed που έχουν δηλώνουν ότι "Μετα απο πεντε αναφορες και μη συμμορφωση για φορτωμα και σεινταρισμα του τορρεντ, ο λογαριασμος του χρηστη θα διαγραφεται και δεν θα μπορει να ξανακανει εγγραφη στον τρακερ." 

    Κανόνες που έχουν για τον δημόσιο χώρο είναι οι εξής:


    Το Public Room, είναι ένας διαδραστικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των μελών της ιστοσελίδας μας. Μια δωρεάν υπηρεσία που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του kapaki όπου όλοι οι χρηστες μπορούνε κατά την διάρκεια της διαμονής τους να περάσουν ευχάριστα. 
    Η χρήση του είναι καθαρά επικοινωνιακή, δηλ. κουβεντούλα, χιούμορ, φιλοφρονήσεις, καλημέρες, καλησπέρες και ότι άλλο μπορεί να μας κάνει ευδιάθετους και να νιώσουμε καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διέπεται από Κανόνες τους οποίους όλοι πρέπει να ακολουθούμε και να σεβόμαστε εάν θέλουμε να παραμείνουμε ενεργοί σε αυτό. 
    Η χρήση του είναι καθαρά προαιρετική!
    Η κατάχρηση του μπορεί να επιφέρει μέχρι και την οριστική διαγραφή του μέλους σε περίπτωση παράβασης των κανονισμών.


    Κανονισμοί Public Room του kapaki


    1.Συνιστάται η γραφή ελληνικών και όχι ελληνικών με λατινικά γράμματα (greeklish). Ας κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια να μην ξεχνάμε την γλώσσα μας. Επιτρεπτές γλώσσες Ελληνικά και κατά περίπτωση Αγγλικά.

    2.Δεν συνιστάται η χρήση Κεφαλαίων Γραμμάτων.Υποδηλώνει ότι κάποιος φωνάζει στην διαδικτυακή γλώσσα!(Εξαίρεσεις είναι δυνατόν να υφίστανται με άδεια εκ της διαχείρισης και μόνο.)

    3.Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση μηνυμάτων ή σημάτων με σκοπό την διαφήμιση,την επαναληπτική δημοσίευση,και την στρατολόγηση μελών οποιαδήποτε μορφής (spam-advertising-Recruting-Flooding) και η γενικότερη δημοσίευση μηνυμάτων με οποιοδήποτε σκοπό που σχετίζεται με διαφημιστική προβολή και παραπομπή σε εμπορικές ιστοσελίδες.
    Επίσης δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αναφορά και αναγραφή ξένων ιστοσελίδων, ή/και ενεργοί υπερσύνδεσμοι (active links), εξαίρεση αποτελούν υπερσύνδεσμοι του Youtube + portforward.com και εσωτερικοί σύνδεσμοι της ιστοσελίδας μόνο.

    4.Δεν επιτρέπεται η αναγραφή (και εμμεση χρηση) λέξεων που παραπεμπουν αμεσα ή εμμεσα σε Ρατσισμό-Προσυλιτισμό-μισαλλοδοξία-πορνογραφία-καθώς και ύβρεις κάθε μορφής μεταξύ των μελών.Τίθεται σε ισχύ η αυτόματη λογοκρισία και οι λέξεις τροποποιούνται αυτόματα.

    5.Δεν επιτρέπεται η αυτοπροβολή δημιουργημάτων του εκάστοτε χρήστη! (π.χ. παραπομπή σε δικό του τόρρεντ - δημοσίευμα κ.τ.λ- θεωρείται spam)

    6.Απαγορεύονται ρητά οι ερωτήσεις αλλά και οι απαντήσεις που έχουν να κάνουν με Προσωπικά δεδομένα από και προς οποιοδήποτε μέλος της ιστοσελίδας του kapaki
    Aυτή η απαγόρευση είναι για την δική σας και μόνο ασφάλεια.

    7.Μην χρησιμοποιείτε εικόνες μεγάλου μεγέθους και πολλαπλά σημεία στίξης,μην πλημμυρίζετε με πολλαπλά και συνεχόμενα εικονοστοιχεία γέλιου (smilies) το Public Room.

    8.Να είστε ευγενικοί,δημοκρατικοί,δίκαιοι,και υπομονετικοί,να σέβεστε τον συνομιλητή σας όπως θα θέλατε και εσείς να σας σέβονται,μην γίνεστε εριστικοί και μην λογοκρίνετε τους άλλους. Όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα κατά την κρίση τους (πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών). Εάν δεν έχετε καλή διάθεση αποφύγετε την χρήση του Public Room. Να θυμάστε πάντοτε ότι το Public Room είναι και ο καθρέφτης του κάθε μέλους.

    9.Μην θεωρείτε δεδομένο ότι θα πρέπει να απαντηθεί η εκάστοτε ερώτηση σας από κάποιον στο shoutbox - αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε μόνοι ούτε ότι σας αγνοούν ! Εάν χρειάζεστε βοήθεια συμβουλευτείτε το Forum στο οποίο υπάρχουν όλες οι δυνατές απαντήσεις! Αν παρ' ελπίδα δεν βρίσκετε απάντηση σε αυτό που θέλετε να ρωτήσετε, τότε μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο θέμα στο Forum στην περιοχή Help (Βοήθεια).

    10.Mην κάνετε ανούσιες ερωτήσεις του τύπου - ''είναι κανείς Mod εδώ? - είσαι staff?''. Κάποιος θα σας δώσει λύση αργά η γρήγορα στο πρόβλημα σας. 

    11.Παραβάσεις των κανονισμών του Public Room μπορούν να οδηγήσουν σε μερικό η ολικό αποκλεισμό του εκάστοτε μέλους,σύμφωνα πάντα με την κρίση των συντονιστών η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη και τελεσίδικη.

    12.To Public Room είναι δημόσιος χώρος και υπο την έννοια αυτή είστε υπεύθυνοι για την χρήση του. Ως δημόσιος χώρος συζήτησης βέβαια δεν αποτελεί προσωπικό chat Channel κανενός.

    13.Οποιοδήποτε μέλος δεν συμφωνεί με τα παραπάνω παρακαλείται να μην συμμετέχει στην υπηρεσία αυτή.

    14.Η παλαιότητα δεν εξαιρεί κανέναν χρήστη ανεξαρτήτως βαθμίδας από τους κανονισμούς.

    Σημείωση
    Οι διαχειριστές και συντονιστές του Public Room της ιστοσελίδας kapaki έχουν το καθήκον να προστατεύουν το ίδιο το Public Room και τα μέλη του από καταχρηστικές συμπεριφορές. 
    Ως εκ τούτου, έχουν χρέος να κάνουν συστάσεις σε μέλη που εξ αμελείας τους υποπίπτουν σε παραβάσεις τέτοιου είδους, καθώς επίσης να διαγράφουν και να απαγορεύουν την πρόσβαση σε μέλη που κατ΄ εξακολούθηση και εσκεμμένα ή μη υποπίπτουν σε παραβάσεις τέτοιου είδους.










      

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    4 σχόλια:

    1. καπακι το μονο που κανουν σαχλες το shoot και ραδιο
      πολλα αεινταριστα τορρεντ και με κυριο 700αρακια με χαμηλη ποιοτητα αλλα και σε αρκετα που αναιβαινουν τουλαχιστον σε μουσικες δεν δεινωνται credits στον αρχικο uploader μαλλον τακτικη του τρακερ

      vaskos

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. @vaskos
      Δεν ξέρω τι εννοείς με το να λες ότι κάνουν σάχλες ... προσωπικά βρίσκω ότι υπάρχει ένα πολύ ζεστό περιβάλλον και πολύ φιλικό. Όσο για τα ασειντάριστα τόρρεντς ξέρεις πολύ καλά ότι αν αυτοί που κατεβάζουν δεν σειντάρουν τα τορρεντς δεν φταίει ο τράκερ .... Όσο για credits στον αρχικό uploader δίνονται τουλάχιστον σε όσα έχω δει (εκτός από τα αποκλειστικά που είναι πάρα πολλά). Τα 700αράκια πάλι σπανίζουν ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. σε μουσικα τορρεντ αναφερωμαι ανωνυμε τα 700αρακια πολλα ειναι απο την αρχικη ομαδα του τρακερ και εχει ελειψη σε καινουργια μουσικα τορρεντ ιδιως σε νεα τραγουδια και συλογες εξωτερικου σε dance house trance lounge chilliout

      vaskos

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. To Kapaki info paidia ekleise ola ta torrents sto kokkino dustoixws kai to site den mpainei einai stin anamoni

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: kapaki Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top