Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ P2PLANET.





    Ενημερώνω ολα τα μέλοι μας μολις ανέβει το www.p2planet.net και επιθυμεί την διαγραφή του
    λογαριασμου αυτό θα γίνει άμμεσα θέλουμε να γνωρίζετε οτι η βάση δεδομένων πάρθηκε απο μία ομάδα που αποχώρησε απο το p2planet.net και δεν είναι προιον επίθεσης Hacking το μονο που κατάφεραν είναι να ανεβάσουν μια εικονα στο index.php και εμεις κατεβάσαμε την σελίδα για να το διορθώσουμε γίνονται εργασίες για να ανεβούμε ξανά!!!!


    Με εκτίμηση cmet
    site owner www.p2planet.net
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    45 σχόλια:

    1. Εγώ μια φορα δεν πέφτω στο τριπάκι κάποιων σχετικά με τα προσωπικά μας στοιχεια που σχολιάζουν το fb. Παραμένω ως χρηστης στο p2planet και ας κάνουν ότι γουστάρουν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μέσα στη περίοδο της οικονομικής κρίσης που ο φτωχός Έλληνας ψάχνει για δωρεάν ψυχαγωγία έρχοντε κάτι ΑΛΗΤΕΣ που ονομάζουν τον εαυτό τους ΧΑΚΕΡΣ και καταστρέφουν sites όπως αυτό του p2planet.ΟΧΙ δεν είστε ΧΑΚΕΡΣ παρά είστε ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟΥ γιατί στερείτε από τον φτωχό πλέον Έλληνα τη δωρεάν ψυχαγωγία.Είστε ΑΛΗΤΕΣ γιατί ξέρετε μόνο να καταστρέφετε καί όχι να δημιουργήτε.Ειστε ΑΛΗΤΕΣ γιατί αν είσασταν πραγματικοί ΧΑΚΕΡΣ θα χακαρατε goverment sites και θα βγάζατε "άπλυτα στη φόρα".
      Είστε ΑΛΗΤΕΣ γιατι τρομοκρατήτε τους χρήστες σχετικά με τα προσωπικά τους στοιχεία.
      Λοιπόν ποτέ δεν είναι αργά κάντε το σωστό και ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ P2PLANET και κάθε παρόμοιο site. ΕΜΕΙΣ με τη σειρά μας στηρίζουμε το P2planet και το περιμένουμε και πάλι κοντά μας.Κι ΕΓΩ παραμένω ως χρηστης στο p2planet και ας κάνουν ότι γουστάρουν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. αψωγος φιλαρακι... πεστααααααααααααααααα οντως ειναι Α Λ Η Τ Ε Σ .. ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!!

        Διαγραφή
      2. ετσι ειναι ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,οι χακερ να πανε αλλου,,,,,,αυτα ειναι τσογλανια,,,που δεν αφηνουνε το φτωχο να δει μια ταινια δωρεαν,,,,,,,,,ποσοι καθονται κ ακομα δεν εχουν βρει δουλεια,,,,οι χακερ επρεπε να ειναι με το πλανετ.......

        Διαγραφή
    3. θα συμφωνησω απολυτα με τους παραπανω...στην τελικη αν θελετε το καλο να το κανετε σε αυτους που περνουν λεφτα και οχι σε αυτους που δεν περνουν...αλλα τοσα ξερετε και τοσα λετε..γτ αν ησασταν και σωστοι τοτε θα βγαινατε με τα ονοματα σας και οχι ετσι...δεν φοβαμε να μου βγουν τα στοιχεια μου στον αερα ετσι και αλλιως δεν εχω να κρυψω τιποτα απολυτος οτι κανουν ολοι κανω και εγω..εφοσον δεν εχω χρηματα να παρω την ταινια η να παω να την δω στο σινεμα προτιμω να την παρω απο εναν τρακερ...στην τελικη τα ιδια κανετε και εσεις..αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειστε χακερς αλλα αντιπαλλοι και επειδη δεν πατε καλα γιαυτο χτυπατε τον πλανητη..
      Υ.Γ ο πλανητης ποτε δεν θα πεσει και ξερετε γιατι....γιατι ο πλανητης εχει μελοι που αγαπανε αυτο που ειναι ο πλανητης και οχι το δηθεν το δικο σας....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Και αν έχετε τα δεδομένα μας,τι θα κάνετε? Θα μας κλέψετε ή θα μας καταδώσετε?Με όποιο τρόπο κοπιάστε και θα δείτε π.....α που θα φάτε!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2013 - 4:38 μ.μ. ap oti les de fovasai na vgoun ta stoixeia sou alla postareis san anonumos..An den eixes provlima tha postares me t onoma sou..Ara valtos kai su apo staff se kovo..Gia mazeuteite ilithioi kai stiste sosta ton server sas giati sti nea anakoinosi lene tha poulisoun ta emails..Kai apo oso eida se anakoinosi tou owner leei oti analamvanei tin euthini..Etsi kai vgei to email mou sto sfuri kai plakosoun ta spam tha epikalesto ola ta nomima dikaiomata mou..
      To nou sas..
      Enas aganaktismenos xristis.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Θα επικαλεστείς τα νόμιμα δικαιώματα σου??? χαχαχαχαχα δλδ πως θα τα επικαλεστείς ρε μεγάλε? θα τους πεις...να ξέρετε... κατέβαζα αβέρτα ότι παράνομο κυκλοφορούσε και μου έκλεψαν το email?????? χαχαχαχαχαχα είσαι και πολύ ζαμπονοτυρόπιτας τελικά!!!!!

        Διαγραφή
      2. Gataki esy eisai sigoura apo autous pou efygan kai to paizeis dhthen dikos mas.Eimai o Anwnymos 2013 4.54 kai na ksereis oti s exw xesmenoooo.An fovasai gia to e-mail sou ,na ksegrafteis me thn prwth eykairia.Kai afou eisai aganaktismenos,na pas na grafteis s ena video club kai na plhrwneis tote,lamogio.

        Διαγραφή
      3. Απλή παρατήρηση...κράζεις τον άλλο που γράφει ανώνυμος,αλλά δεν είδα να έβαλες κ εσύ ονοματάκι.... ;)
        (Το δικό μου δεν παίζει κ τόσο ρόλο...! )

        Διαγραφή
    6. Μόλις μας ειδοποίησαν ότι κυκλοφορεί ένα πράσινο Audi με Αλβανούς στην Αγία Βαρβάρα και κλέβει παιδιά. Κοινοποιήστε το όλοι παντού να μη μας κλέψουνε τα παιδιά μας και πρέπει να κάνουμε άλλα μετά. Δεν είναι αστείο. Επίσης κυκλοφορεί ένα φτιαγμένο Lada με Πακιστανούς και κλέβει σουβλατζίδικα, κυρίως κοτόγυρο, κι ένα CB1300 και παίζει κωλιές. Κοινοποιήστε το όλοι παντού μπας και προλάβουμε το κακό.

      Επίσης οι χάκερ, οι κακοί, βρήκαν καινούριο κόλπο για να μας ταλαιπωρήσουν αυτή τη βδομάδα. Μπαίνουν στο προφίλ σας, παίρνουν ότι φωτογραφία έχετε με ριγέ σώβρακο και στη θέση σας βάζουν τον Ομπάμα. Η CIA ταυτοποιώντας τη φωτογραφία από το σώβρακο σας συλλαμβάνει με αποτέλεσμα οι χάκερ μετά να έχουν όλους τους φίλους σας – που μέχρι τώρα σας γνώριζαν απ’ το σώβρακο και μπερδεύονται. Έτσι βγαίνουν αυτοί με τους φίλους σας, περνάνε καλά και λένε αστεία, πηδάνε τη γυναίκα σας, σας τρώνε το χτεσινό κοτόπουλο που είχε μείνει κι εσείς σαπίζετε σε μεξικάνικη φυλακή. Κοινοποιήστε το άμεσα για να μην κινδυνεύετε.

      Επίσης η CIA, η KGB, η Stazi, το ΙΚΑ Καλλιθέας και το Σωματείο Καλογρεών Άγιος Φανούριος έχει βρει τρόπο να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι αυτό παρόλο που έχετε βγάλει φάτσα φόρα 1450 φωτογραφίες σας, για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνετε Ρυθμίσεις>Πάνω Ρυθμίσεις>Κάτω Ρυθμίσεις>Ναι Θέλω, πατήστε το αριστερό βελάκι, με το πάνω πηδάει και με το δεξιά ρίχνει βόμβες. Όταν βγει κανείς της CIA τον αποφεύγετε με control και στη δεύτερη πίστα βγαίνει miniboss. Αν το περάσετε κι αυτό πηγαίνετε κάτω κάτω, πιο κάτω, αχ έλα, πιο κάτω, ναι εκεί, και πατήστε ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.

      Αν το κοινοποιήσετε αυτό θα δίνουμε 50 λεπτά στα φτωχά Χόμπιτ της Middle Earth ενώ αν δεν το κοινοποιήσετε θα σας κλέψουν τα παιδιά, θα πάτε σε μεξικάνικη φυλακή, θα σας βγάλει στη φόρα το ΙΚΑ Καλλιθέας και στις 12 τα μεσάνυχτα θα σας καταραστεί ο Σάρουμαν.

      Με εκτίμηση SUPERMAN

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Αμα σου πεταξω κρυπτονιτη θα σου πω εγω......χαχαχαχαχαχαχα απιστευτος

        Διαγραφή
      2. den alazo seltda oti kai na kanoun pedia gera oti kalitero p2planet

        Διαγραφή
      3. χαχαχαχα εισαι ωραιος ρε Σουπερμαν αλλα προσεχε μη σε βαρεσει ο Πουλμαν χαχαχαχα

        Διαγραφή
      4. Ρε ασε τους Αλβανους να κλεψουν τα παιδια... και δε χρειαζεται να κανουμε αλλα μετα... θα πληρωνουμε λιγοτερα σε τεκμηρια

        Διαγραφή
    7. Δεν γινεται γιατι μολις πηρα το φιλτρο του Οβελιξ και επειτα απο 3 ωρες στην ουρα στο ΙΚΑ αποφασισα να ριξω ιστο μπας και η CIA βγαλει την φωτο μου με τα ριγε εσωρουχα.Τι λεω?χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Αστα μωρε τα καιμενα τα παιδακια να παιξουν τον χακερ.Τσιου,τσιου πλει,πλει τικιτακα every day.Γιαυτο και αλοστε αν η μαλακια ηταν αθλημα θα ειχαν παρει το πρωταθλημα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Και τωρα τι γινεται?Κινδυνευουν και οι κωδικοι μας?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ξις τα τσεκιας μι γκασμα φακες [τονισετο οπος θες]

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. τωρα που τα εχετε τα προσωπικα μας στοιχεια καντε μου την χαρη και γραψτε απο κατω "μονο σοβαρες προτασεις"

      σε περιπτωση που δεν τα εχετε ολα
      1)την εχω 22cm
      2)δεχομαι γυναικες με νουμερο σουτιεν απο 3 και πανω
      3)Ακουω bieber

      αν θελετε περισσοτερες λεπτομερεις παρτε τηλεφωνο..


      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. alhtes mono auto exw na pw auta einai ta kamena pou lene eixame kai vlepame kamia tainia kai auta mpikan kai mas ta xalasan ilithia upokimena

        Διαγραφή
    12. ποτε θα καταλαβαιτε ολοι σας οτι εμας δεν μας πειραζουν;;;;τον διαχειρηστη θελουν και οχι τα μελοι αλλα ο διαχειρηστης δεν θα το βαλει κατω γτ εχει ολα τα μελοι απο κοντα του και τον στυρηζουν και αυτο φενετε και στο σκαιπ που εχουν φτιαξει ρουμ...και εσεις που κανετε τους μαγκες δεστε πρωτα τα χαλια σας και μετα μιληστε για τον πλανητη....Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ..ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΚΕΡ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΛΙΑ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Λοιπον μαγκες ακουστε για να τελιωνουμε πηραν τα εμαιλ αλλα δεν εχουν τους κωδικους για να εχουν τους κωδικους πρεπει να μας κανουν phising με πλαστες ιστοσελιδες[php] οπιουδηποτε μειλ προσεξτε πανω τα λινκ και τυχον παραμωρφωσεις της αρχικης σελιδας των μειλ αλλα πιο πολυ ττα λινκ οσοι εχετε σοβαρου τυπου αρχεια στα ημειλ σας καλο θα ηταν να αφησετε για λιγο τα windows και να ανοιγετε τα ημαιλ σας απο καποιο linux αυτα και τιποτα αλλο!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. λοιπον παιδια ειμαστε φανατικοι στηριζουμε το p2planet το αγαπαμε και το θελουμε παλι πισω αντε και να γινει αυτο πολυ γρηγορα. οσο για αυτους που το πειραξαν να γινει η μυτη τους σαν λουκουμας

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    17. ισαστε ρεμαλια του διαδικτιου και συμφονο με τουσ παραπανο μακαρι πολι σιντομα το ρ2ρ να εινε και παλι κοντα μασ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. ειμαι μαζι σασ παιδια στηριζουμε το σαιτ μασ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. dld egw poy exw peripoy 200 emails moy ta phran ola?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    20. Τότε να αναφέρω και εγώ ότι έχω 999+ αδιάβαστα...Ας τα διαβάσουνε άμα δέν βαριούνται ακι άμα έχουνε δεί τον αριθμό του ΛΟΤΤΟ...Να μου τον πούνε να μοπιραστούμε τα κέρδη !!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. καλησπέρα σας,
      καμμία ενημέρωση για την λειτουργία του Πλανήτη μας υπάρχει?
      στην είσοδο της σελίδας ζητάει κωδικούς, αλλά δεν γίνονται δεκτοί.
      καλό θα ήταν εφόσον τα στοιχεία μας τα έχει ο cmet κ η σελίδα στο φατσοβιβλίο δεν είναι δική τους, να μας προωθούσαν κανένα mail ενημέρωσης.
      ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Αυτό γιατί εκεί μπορεί να μπεί μόνο το p2p security team προκειμένου να ολοκληρώσει τις εργασίες.Εκεί δεν βάζετε εσείς οι χρήστες τους κωδικούς σας.

        Διαγραφή
    22. Μου έκαναν ban γιατι προσπάθησα να κάνω login πάνω από τις επιτρεπτές φορές. Με ΠΑΡΑ πολύ καλό ratio και seeding τουλάχιστον για 3 μήνες κάθε torrent. Εχω στείλει καί remove ban αίτημα καί συμπλήρωσα φόρμα επικοινωνίας. Μήπως έκλεισε για τα καλά?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    23. Eνα ξέρω εγώ ήτανε που ήτανε μπουρδέλο το π του πλάνετ έγινε αηδία τωρα που το ξαναδα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    24. παιδια εγω προσπαθω να συνδεθω και δεν μπορο μπικε λιγεσ φορεσ τορα τιποτα παταω και με παει εκει που ειναι ο κωδικος συνεχεια οσες φορεσ και αν το κανω ξερει κανει απλα το παλιο μου ε μαιλ εχει χαλασει τι να κανω ?????

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    25. παιδια δεν μπορο να μπω μεσα στο p2planet παταω τον κοδικο και το name mou αλλα με γηρηζει πισω παλλη στο μενου τοθ κοδικου τι ειναι παρακαλω περιμενο απαντηση ευχαριστο!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. και εμενα το ιδιο κανει εμαθες κατι για αυτο????

        Διαγραφή
    26. παιδια δεν μπορο να μπο μεσα στο P2PLANET παταω name και code σωστα αλλα τιποτα με γυρναει παλλη πισω τι να κανω περιμενω απαντηση!!!!!!!!!!!!ευχαρηστω

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    27. Ρε ποτε θα καταλαβουν αυτοι οι λαμακες οτι τετοια σαϊτς χρειαζονται; Αν δεν υπηρχαν αυτα, τα παιχνιδια που βγαινουν για παραδειγμα στο πισι θα κοστιζαν τα αντερα μας... ξεκινησαν τα παιχνιδια να πωλουνται με ενα σιντι μετα το εκαναν 4-5 (οπως το παλιο φαϊναλ φαντασι το 7) στη συνεχεια τα εβαλαν σε 1 ντιβιντι και παλι τα εκαναν 5-6 ετσι για να πληρωνεις πουστικα εξτρα λεφτα, που να τους ξυλωσουν τις τσεπες και να μην εχουν που να τα βαλουν... χαχαχαχα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    28. εμεις στηριζουμε το p2planet και το περινουμε παλι κοντα μας

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    29. εσας εχουμε βαλει στην ζωη μας εσας γουσταρουμε vardnik

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    30. Πότε περίπου θα ξανανοίξει? ???περιμένω πως και πως! !!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    31. θα ανοίξει τελικά ή όχι? υπάρχει άλλο website?

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ P2PLANET. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top