Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    Blue-WhiteGT




    Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και πιο παλιούς τράκερ.Για να μπορέσεις να κάνεις εγγραφή είναι δύσκολο έως όνειρο αφού είναι κλειστές και ανοίγουν τυχαία μια με δυο φορές τον χρόνο.
    Βασικό του υλικό διακίνησης είναι πολύ σπάνια κομμάτια μιας και δεν κυκλοφορούν πουθενά αλλού.

    Δεν υπάρχουν VIP χρήστες ούτε οικονομική απαίτηση,όλες οι κατηγορίες που έχουν είναι διαθέσιμες από πλόυσιο υλικό και φυσικά μόνο για τα μάτια των χρηστών του τράκερ.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    8 σχόλια:

    1. Συγνώμη για την παρέμβαση, δεν το κάνω συνήθως.
      Στα παραπάνω θέλω να προσθέσω ότι είναι από τους ελάχιστους τράκερ που έχει θεσπίσει προδιαγραφές για το υλικό που μοιράζει και (το σπουδαιότερο) τις τηρεί κατά γράμμα. Δεν έχει μπάζα. Ό,τι κι αν κατεβάσει κανείς (χωρίς καν να διαβάσει τεχνικά χαρακτηριστικά) ξέρει πως είναι τεχνικά ό,τι καλύτερο υπάρχει, για τα μέσα που διαθέτει η εποχή μας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Τελικά ο τρακερ έκλεισε?
      αν ναι,κριμα,θα συμφωνήσω ήταν απο τους κορυφάιους μακράν

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ειμασταν χρονια με τον αντρα μου χρηστες στο σιτε .Πραγματικα παντα ειχε πολυ προσεγμενη δουλεια >Κριμα που το εκλεισαν . Τι νομιζουνε επειδη τα κλεινουνε ....θα τρεξουμε να ....αγορασουμε ??? με τι ????? Ντροπη τους !!!! Εχουμε τοσα παιδια στο εξωτερικο που μπαινανε μεσα στα ελληνικα σιτε και μπορουσανε να χαλαρωσουνε λιγο . ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ.Τ.Λ. ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ηταν ο καλυτερος tracker με δυσερευτο υλικο, seeders και ταξη και ποιοτητα στα torrents. Δεν υπηρχε το μπαχαλο που εμφανιζεται σε αλλους. Πραγματικα κριμα. Ευχομαι μια μερα να ξανασηκωθει.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Καλησπέρα σε όλους.Ξερει κανεις τι γινεται με τον blue-whitegt?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. στον blu-white.gt ήμουν ίσος και πάνω απο 8-9 χρόνια χρήστης...περάσανε πάρα πολλα και χρήσημα uploads για όλους μας εκεί....παρ΄ότι έχω δικό μου tracker πάντα έκανα την επίσκεψη μου εκεί γιατί ένιωθα υποχρέωση για τα τόσα που τουλάχιστον εμένα πρόσφερε στα προηγούμενα χρόνια...ευχαριστώ πολύ όλο το τίμ...απο τους uploaders μέχρι και τον owner για όλα αυτά τα καλούδια που μάς πρόσφερναν πάντα.... Εάν ποτέ τον ξανα ανοίξουν θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω αισθητή την παρουσία μου ξανά εκεί...
      Τέλος...είναι πολύ λυπηρό ένας tracker να κλείνει για ευνόητους λόγους....και ελπίζω να υπάρξη μαζική αντίδραση απο όλους εμάς που ανοίκουμε στην μικρομεσαία τάξη ανθρώπων...και που οι οικονομικές μας δυσκολίες δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ότι έχουν οι...ευνοούμενοι και οικονομικά ανεξάρτητοι....
      καλό χειμώνα σε όλους εμάς αν και απο αυτά που ακούω θα είναι κατα πολύ δυσκολότερος απο το 2012....

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Blue-WhiteGT Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top