Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

    ΜΠΛΟΦΑ Η HACKING ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ P2PLANET?

    Νέες εξελίξεις πήρε το χθεσινό hacking στο p2planet ,με παρουσίαση στοιχείων σε....
    link το οποίο στάλθηκε μέσω email σε πολλά μέλη του εν λόγω site.Λάβαμε και εμείς αρκετά mail από χρήστες αγανακτισμένους καθώς φοβούνται και για παρουσίαση των δικών τους στοιχείων.Στο εν λόγω link δημοσιεύονται στοιχεία από τα μέλη του staff του p2planet και κάποια προειδοποίηση!!!
    Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αντί να βγουν οι Διαχειριστές του site να καθησυχάσουν τους χρήστες τους,βγαίνουν οι χάκερς και τους τρομοκρατούν περισσότερο.Ας ελπίσουμε να τελειώσει εδώ το θέμα και να μην την πληρώσουν οι μόνοι που δεν φταίνε,δηλαδή οι χρήστες.
    Για ευνόητους λόγους αποκρύψαμε ονόματα και IP.
    Ευχαριστούμε το κοινό μας που μας ενημερώνει.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    56 σχόλια:

    1. Φιλικά σας το λέω ότι καλό θα ήταν να σβήσετε και κάποια παραπάνω στοιχεία όπως τα e-mail τους. Κάποιον είναι το όνομα τους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Σε ευχαριστούμε για την επισήμανση.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Να είστε καλά.Έτσι λειτουργούν οι σωστές κοινότητες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. αφου τα λενε που τα λενε γτ δεν βγαινουν και μπροστα να μας πουνε και τα δικα τους ονοματα;;;;;παρα κρυβοντε πισω απο μια κουκουλα και το παιζουν εξυπνοι;;;;;αν εχουν την μαγκια ας βγουνε και να πουνε τα ονοματα τους....τουλαχιστον αυτους που αναφερουν δεν εχουν να κρυψουν τιποτα και εμφανηζοντε...εσεις τι κανετε γιαυτο;;;;κρυβεστε και δεν φανερωνεστε....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Ενημερώνουμε τον διαχειριστή του Blog αν δεν κατεβάσει την παρούσα λίστα με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών θα κινηθούμε νομικά.
      Η παρούσα λίστα είναι φτιαγμένη στο χέρι καθώς υπάρχουν άτομα που έχουν αποχωρήσει από το staff εδώ και 4 μήνες. Παρακαλούμε να κατεβάσετε τη λίστα και να μη βγάζετε στη φόρα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Oχι ρε γαμωτο...τωρα θα κοιμαμαι με το φοβο μη μου δημοσιοποιησουν τους αριθμους λογαριασμων που εχω στην Ελβετια!!!!

      Και απ οτι βλεπω...φρεσκοτατη η λιστα με το σταφ...οι μισοι απ αυτος εχουν φυγει εδω και κατι μηνες...

      Μπραβο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ (ΔΕ ΞΕΧΝΩ)

      Ευχαριστουμε που μας διασκεδαζετε με την καφριλα σας...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. H μαθε πως γραφετΑΙ το λεγετΑΙ..η τραβα πισω στη βρωμα που λεγεται ***** απ οπου ηρθες....

      Καλημερα....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. H φραση "Θα μας κλασετε τα ******* σου λεει κατι;;;

      Χαιρετισματα στην χοντρουλα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Καλησπέρα σας,πρώτον ήμασταν ,είμαστε και θα παραμείνουμε blog ενημερωτικού περιεχομένου στηριζόμενοι σε γεγονόντα και καταγγελίες χρηστών και τίποτα παραπάνω.Δεύτερον όσο αφορά το συγκεκριμένο πόστ έχει γίνει έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες χρηστών στο mail του blogspot και το screenshot έχει αναφερθεί ως αποδεικτικό στοιχείο από την σελίδα που δημοσιοποιήθηκε.Τρίτον αν και δεν ήταν υποχρέωση μας προσπαθήσαμε με τις λιγοστές γνώσεις που έχουμε σε επεξεργασία εικόνας να καλύψουμε ότι μπορεί να θεωρηθεί μεμπτό.
      Δυστυχώς αντί να συζητούμε για το κύριο πρόβλημα και για τον τεράστιο κίνδυνο που ελοχεύει να βγούν και άλλα προσωπικά στοιχεία απο την συγκεκριμένη hacking ομάδα στην φόρα,καταφέρεστε εναντίον μιας συντακτικής ομάδας που ο κύριος σκοπός της είναι η ενημέρωση του κοινού και τίποτα παραπάνω.
      Αναφερόμενοι στο comment που έγινε από τον αναγνώστη με username "owner" έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

      Στο σημείο που καταγγέλετε αγαπητέ αναγνώστη owner "και να μη βγάζετε στη φόρα προσωπικά δεδομένα των χρηστών." έχουμε να δηλώσουμε ότι τα screenshots που ακολουθούσαν τις καταγγελίες των χρηστών αναφέρονταν ΟΝΤΩΣ σε πραγματικά στοιχεία για τον λόγο αυτό και εμείς όπως ήδη το είπαμε τροποποιήσαμε την εικόνα για να τα κρύψουμε.Ως εκ τούτου δεν ισχύει αυτό που δηλώσατε.
      Επίσης βασιζόμενοι πάλι στο ίδιο comment επικαλούμενοι την ισχύουσα νομοθεσία περί ελευθερίας του τύπου δεν ανεχόμαστε απειλές για νομική προσφυγή ειδικότερα για screenshots τα οποία κυκλοφορούν στο internet απο αρκετά sites εδώ και αρκετές ώρες .Στην περίπτωση την οποία ο αναγνώστης "owner" επιθυμεί την διαγραφή της εικόνας και εφόσον είναι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου website παρακαλούμε να σταλεί μήνυμα από το email του συγκεκριμένου website με το αίτημα διαγραφής της.
      Δυστυχώς όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι τα συγκεκριμένα websites υπόκεινται σε ελέγχους περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων γιατί αρκετό από το υλικό τους διαμοιράζεται εκτός έγκρισης του δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.Ως εκ τούτου αρνούμαστε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύνδεσή μας με τα websites αυτού του είδους καθώς αυτό θεωρείτε παράνομο.Οι όποιες λοιπόν ενημερώσεις αφορούν αυτά τα websites γίνονται έπειτα από ενημερώσεις,καταγγελίες,δηλώσεις χρηστών όπου είναι μέλη τους.
      Και φτάνοντας στο προκείμενο η δική μας άποψη στα τελευταία γεγονόντα έχει ως εξής:
      Είναι απαράδεκτο την στιγμή που για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ δεδομένα χρηστών από ενα website βρίσκονται στα χέρια μιας επικίνδυνης ομάδας ανθρώπων με κίνδυνο να δημοσιοποιηθούν στο internet,αντί να πάρετε μέτρα ασφαλείας και μέτρα πρόληψης ώστε να το αποφύγετε, να επιτίθεστε εναντίον της συντακτικής ομάδας που σκοπό έχει να ενημερώνει τον κάθε απλό χρήστη για τον κίνδυνο που διατρέχει.Λαμβάνοντας υπόψιν και το ιστορικό του συγκεκριμένου website σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών του, δεν είναι η πρώτη φορά,μάλλον η πολλοστή που συμβαίνει αυτό και αυτό αποδεικνύει εγκληματική αμέλεια έναντι των προσωπικών στοιχείων του κάθε χρήστη που εγγράφεται σε αυτό,από την διαχείριση του website αυτού.
      Και για να σταματήσει επιτέλους αυτό το γαϊτανάκι δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε την αμερόληπτη ενημέρωση του αναγνώστη και δεν θα υποκείψουμε σε τέτοιου είδους απειλές.
      Βεβαίως και θα προχωρήσουμε στην διαγραφή του συγκεκριμένου screenshot εφόσον επικοινωνήσει μαζί μας στο email του blogspot ο αναγνώστης "owner" από το email του website που διαχειρίζεται, ως θιγόμενο πρόσωπο.Θα συνιστούσαμε να αλλάζατε την υφή του αιτήματός σας ώστε να γίνει αποδεκτό.Ευχαριστούμε πολύ εκ της συντακτικής ομάδας του FREE TRACKER DISCUSSION.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Εγω αυτο που δεν εχω καταλάβει ακομα ειναι το προβλημα που εχετε και λέτε τοσα πολλα για πράγματα που δεν αφορουν κανενα παρα μονο εσας που θελετε να φτιάξετε ενα θεμα γυρω απο τον tracker.
      Το μονο που θα κάνετε ειναι να κανετε ακομα πιο γνωστο το P2Planet και αυτο ειναι ολο, το πως τον λενε τον owner και τον sysop και ολα αυτα οποιος ειναι μεσα στον πλανητη ξερει και προσωπα και ονοματα και τηλέφωνα και τα πάντα δεν κρυψαμε τα στοιχεια μας απο κανεναν , εχουμε κανει 11 πάρτυ και 100 καφεδες

      Με εκτιμηση στα προσωπά σας legeon

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Αγαπητέ αναγνώστη manoli andriane για να σας δώσω να καταλάβετε αυτό που ΄λέτε ότι δεν έχετε καταλάβει, καταρχήν να σταθώ στην έκφρασή σας "φτιάχνετε το θέμα" η οποία είναι άτοπη,δεν φτιάχνουμε θέμα ενημερώνουμε για γεγονότα που συμβαίνουν σε όλους τους ελληνικούς τράκερς,είτε αυτός λέγεται p2lanet είτε blue-white κ.ο.κ χωρίς μεροληψία επί του θέματος.Κινούμαστε δημοσιογραφικά και μόνο έπειτα από καταγγελίες και ενημερώσεις χρηστών αυτού του website,όπως αναφέραμε και στην προηγούμενή μας δήλωση.
        Το ίδιο ακριβώς θα πράταμε αν είχαμε καταγγελίες για οποιονδήποτε άλλο ελληνικό τράκερ,δεν δημιουργούμε το θέμα ,εσείς το δημιουργείτε και εμείς το αναφέρουμε.Είμαι απόλυτα βέβαιος πως σε οποιαδήποτε άλλη ευχάριστη ανακοίνωση που αφορούσε το p2planet δεν θα κάνατε σχόλιο περί δημιουργίας θέματος,το θέμα ότι θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την Διαχειριστική λειτουργία του website σας και την ασφάλεια του.
        ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ο εκάστοτε χρήστης σας διατρέχει κίνδυνο να βγούν τα προσωπικά του στοιχεία στην φόρα ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΗΔΗ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ SCREENSHOTS ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ NET είναι υποχρέωση μας να τον ενημερώσουμε για τους κινδύνους που αυτός διατρέχει,όπως σε διαφορετική περίπτωση θα τον ενημερώναμε και πάλι έπειτα από ανακοινώσεις χρηστών σας για κάποια νέα λέιτουργία του site ή για κάποιο νέο event του site όπου αυτό θα επιδρούσε θετικά στην εικόνα του website.Με λίγα λόγια αγαπητέ αναγνώστη manoli andriane (legeon) είμαστε εδώ για να κάνουμε δημοσιογραφία πάνω σε συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν κάνουμε επιλεκτική πληροφόρηση που αυτό θα μας καθιστούσε παραπληροφοριοδότες του κοινού.
        Τέλος θα ήθελα να προσθέσω κατά προσωπική μου εκτίμηση όσο αφορά τα πάρτυ τα οποία αναφερθήκατε είμαι βέβαιος πως ακολουθεί πολύ μικρό ποσοστό χρηστών σε αυτού του είδους τα event για τον απλούστατο λόγο το μεγαλύτερο μέρος χρηστών έχει κατανοήσει τους κινδύνους που διατρέχει με την δράση του στα συγκεκριμένα websites και ακόμα πιο βέβαιος δεν θέλουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην φόρα,εδώ να τονίσω πως σαν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ υποχρεούστε να προλαμβάνετε τέτοιου είδους περιστατικά ή στην χειρότερη των περιπτώσεων όπως συνέβηκε να ενημερώνατε με ΔΙΚΗ ΣΑΣ ανακοίνωση τους χρήστες χωρίς να αφήνετε περιθώρια σε επικίνδυνες ομάδες ανθρώπων(hackers) να βγάζουν τις δικές τους ανακοινώσεις και να τρομοκρατούν τους χρήστες σας(αυτά προς σκέψιν).Αν εσείς αγαπητέ θεωρείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα να βγουν τα δικά σας στην φόρα αυτή είναι καθαρά προσωπική σας εκτίμηση και είμαι βέβαιος πως δεν εκφράζει την άποψη χιλιάδων χρηστών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο website σας.
        Προσωπικά στην περίπτωση που είχα λογαριασμό στο website σας αυτή την στιγμή θα είχα ακυρώσει το mail το οποίο θα είχα κάνει εγγραφή στο website σας καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να αποδείξει την σύνδεσή μου με το site σας,αλλά αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση.

        Διαγραφή
      2. Συγνωμη αλλα το μυνημα δεν ηταν για εσας αλλα για τους κυριους που εχουν κάνει ολο αυτο με τον τρακερ εσει σιγουρα κάνετε την δουλεια σας και ενημερωση σας τον κοσμο σας και καλα κανετε

        Διαγραφή
    11. Tα πραγματα ειναι απλα...
      Οταν δεν εχεις τα κοτσια η τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ να αντιμετιπωσεις κατι η καποιον στα ισια...καταφευγεις σε μεθοδους σαν κι αυτην...
      Ονοματα μη λεμε..ολοι ξερουμε ποιοι "εκδιωγμενοι" τα κανουν ολα αυτα...
      Εγω προσωπικα σας διαθετω τα στοιχεια μου να ερθετε να με βρειτε να μου πειτε το ζορι που τραβατε...μπας και ηρεμησετε...
      Δειλα ανθρωπακια...

      Καληνυχτα...

      Ενας "βρωμικος" απο το σταφ του Πλανητη...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. ρε παιδια μας κοροιδευετε τωρα δηλαδη?
      εχετε χωρο με παρανομο υλικο και βγαζετε και σημαιες και ταυτοτητες και κανετε και παρτυ κι απο πανω?
      ειστε δηλαδη οι γ@@@δες του νετ που δεν φοβαστε τιποτα και γ@@@τε και δερνετε δλδ?
      ετσι πιστευετε?
      Δεν ντρεπεστε λιγακι? μα τόσο λιγάκι?
      Πόσες φορές πρεπει να σας χακαρουν για να καταλαβετε επιτελους οτι κατι απο όλες σας τις κινησεις ειναι φαουλ?
      Δηλωνετε και δηλωνουν φιλοι σας σε πολλα φορουμ και σελιδες οτι ο διαχειριστης σας ειναι αγυριστο κεφαλι και εχει πεισμα και δεν το βαζει κατω και και και..
      Πατε καλα ρε παιδια? Συνελθετε λιγακι δηλαδη ελεος!!!
      Στο νετ κινειστε οχι στην καφετερια της γειτονιας σας. Υπαρχουν καθε λογης μυαλα εκει εξω. Προστατεψτε τους εαυτούς σας και αν μη τι άλλο προστατεψτε πρωτα απολα τα μελη σας.
      Αν δεν γνωριζεται πως γινεται αυτο φροντιστε να το μαθετε. Το να μαθω ομως δεν σημαινει πληρωνω αλλον να κανει τη δουλεια. Σημαινει στρωνω κ@@λο και ασχολουμαι επανω στο προβλημα.
      Φιλικα
      iLLyria

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. tha sumfoniso me thn parapano eleos diladi mou einai adiaforo an eseis goustarete na vgalete ta dika sas stoixia sthn fora ego opos kai alloi fantazomai den to theloun episis.eimai eggegramenos sxedon se olous tous ellinikous trackers afto to kako proti fora to vlepo toso starxidismo na mhn san noiazei kan gia ta meli sas kai na milate MONO gia tous eaftous sas EGO EXO PROVLIMA opos kai alloi fantazomai.Aftes den einai apantiseis staff einai tou k@lou.Ma ligo sevasmos se olous emas tous malakaes pou sas empistevomaste na katevasoume apo esas me kinduno opos kai egine na vgoume sthn fora ti pragmata einai afta tha plironoume emeis tis dikes sas prosopikes sas kontres???eiste sovaroi????PATE KALA????kai dilonete me perifaneia merikoi apo to staff oti xestikate kiolas an vgoyn srthn fora epeidi kanete ta partakia sas kai ta kafedia sas opou eiste eseis kai eseis kai kserete o enas ton allon???RE PLAKA MAS KANETE PARTE TO XAMPARI OLOI OITRACKERS APO EMAS MENETE ZONTANOI POU PATAME TO PODI MAS EKEI KAI GINOMASTE MELOI GIA AFTO FRONTISTE NA MHN MAS XASETE!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Φιλε μου..πρωτα απ ολα..μη φωναζεις...θα σου ανεβει η πιεση...
      Δευτερον..αν καποιος θελει να σε βλαψει...θα βρει τον τροπο και θα το καταφερει, οσα firewall και security και να εχεις...οπως ξερεις (αν δεν το ξερεις μαθε το) η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη!!!
      Τριτον..το οτι καποιος διαθετει τα στοιχεια του στη διαθεση καθε ανοητου "τζαμπα μαγκα" που πισω απο μια οθονη νομιζει οτι ειναι ο "γ@@αω" σημαινει οτι δεν εχει τιποτα να κρυψει και να φοβηθει...επισης ΔΕ σημαινει οτι παιρνει στο λαιμο του τους χιλιαδες χρηστες που εμπιστευτηκαν τα στοιχεια τους σε εναν τρακερ...
      Τεταρτον...δε νομιζω οτι καποιος απο τους χρηστες εχει δωσει στοιχεια οπως ΑΦΜ...διευθυνσεις..τηλεφωνα κτλ κτλ ωστε να ειναι εκτεθιμενα στο ιντερνετ...κι αν το εχει κανει ειναι δικο του λαθος...
      Πεμπτον...δε νομιζω στα παρτυ να υπαρχει καπου ταμπελα οτι μοιραζουμε παρανομο υλικο...ειναι χαζο και μονο που σκεφτεται καποιος ετσι...
      Αν ειναι ο καθενας να κουβαλαει τα βρωμικα μυστικα του σπιτιου του οταν πηγαινει για καφε...δε θα κυκλοφορουσε ψυχη στους δρομους...
      Οποτε...για να τα λετε αυτα...ειτε ειστε βαλτοι..ειτε τρωτε ΑΜΑΣΗΤΟ οτισας σερβιρουν στα blogs..χωρις καν να σκεφτειτε τι ειναι λαθος και τι σωστο...

      ΥΓ: Απο τη στιγμη που θεωρητικα τουλαχιστον εχουτμε δημοκρατια κανεις δε σε εμποδιζει να διαγραφεις απο τον τρακερ, απ οπου εχεις προβλημα...μη μου ανησυχεις, θα βρουμε καποιο τροπο να κρατηθουμε ζωντανοι και χωρις εσενα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. Κι εγω απλο μελος ειμαι στον Πλανητη και αν θελουν τους δινω και τα δικα μου στοιχεια.....Ρε εδω μας εχουν φακελομαινους και εχουν πουλησει τα στοιχεια μας στους παντες......Εσεις κανετε ετσι για μια ip ενα email και 2-3 κωδικους.....Αν ειναι ετσι μην μπαινετε σε τετοια σαϊτ βρε παιδια....και αλλα τα εχουν χακεψει...επειδη δεν βγηκε στην φορα....Απλα καποιους τους βολεψε αυτο!!!!Σορρυ για τα λαθοι!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. PAnilithie pou malon esu eisai o valtos apo tous mallon valtous tou staff giati ego enas aplos xristis eimai,pou den exoun thn aparaititi texnognosia na asfalisoun ta dedomena ton xriston tous pou einai sthn vasi dedomenon oute kan thn stixiodei logiki na vgoun kai poun se emas tous xristes oti "nai paidia eimaste axristoi kai mas eklepsan thn vasi dedomenon". Apo osa apodiknuonte apo gegonta kai apo tis eikones pou vlepo mprosta mou oi tupoi pou mallon m@l@kes den einai efoson vrikane parapano pragmata sthn vasi dedomenon sas opos pragmatika onomata kai enas theos kserei ti allo logiko einai o kathe xristis na fovatai mipos aftoi vroun parapano stoixeia gia ton kathe xristi vasismenoi sto mail akoma kai sthn ip tou kathe xristi.episis panivlaka valte tou staff anti na xaneis edo ton kairo sou kai na tsampounas edo m@l@kies mazepsou me thn upoloipo omada kai valte to xeraki sthn tsepi sas kai pliroste ena pragmatiko epaggelmatia na sas asfalisei aftin thn trupa pou to lete p2planet.eleos pia einai pano apo 10 fores pou sas exoun xakarei kai anti aftou katheste kai vrizete xakers emas tous xristes pou dikaios ma s pianei afti h fovia mias kai eseis oi anideoi ta kanate skata.Den ksereis thn paroimia pou leei "em den ikseres den rotages" ainteeee.Kai telos panivlaka valte tou staff thelo na se enimeroso giati eimai polla xronia sto net gia na me kapoios ilithio kai na masao oti mou prosferoun ,kai sas katataso ston xeirotero tracker pou eida pote.To mono pou exo paratirisei epeidi kai se allous trackers kapoia stigmi upirksan epitheseis eiste o monadikos tracker pou den vgike na mia stoixiodi anakoinosi kathisixazontas tous xristes tou to facebook sas marane na exete selida pou den enimeronete pote,para mono dikaiologeiste krumenoi piso apo to daxtulo sas oti den eiste m@l@kes alla einai m@l@kes aftoi pou kataferan na sas klepsoun thn vasi dedomenon gia akoma mia fora panivlakes asfalisteite kai miliste.Pros to paron toumpekiastike kai zitiste sugnomi apo emas tous xristes sas panivlakes.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    17. Alla vevaia mhn deite kapoion na exei antitheti apopsi apo esas kai na mhn sas einai aresti amesos na ton vgalete oti einai valtos,san den ntrepeste ligaki.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. Καταρχας με ανθρωπους που δεν γραφουνε ελληνικά δεν ασχολουμε.....Και πιστεψε δεν ξερω ουτε εναν απο τους σταφ....Απλα το ιδιο πραγμα το εζησα και σε αλλων τρακερ.....Και προσεχε πως μιλας σε ανθρωπους που δεν ξερεις και δεν σε εχουν πει ουτε μια βρισια.....Αν θες να αποκαλεις τους αλλους ετσι τοτε πρεπει να εισαι πιο πολυ εσυ απο αυτους γιατι το λες πισω απο μια οθονη......Και να αναφερω οτι πριν κανεις μια εγγραφη σε καποιον τρακες εχουν καποια πραγματα να διαβασεις.....τα οποια κανεις δεν τα διαβαζει!!!! Ευχαριστω και παλι που δειχνεις το επιπεδο σου και στους αλλους που διαβαζουνε εδω.....Αλλα οπως λετε πισω απο μια οθονη ειστε ολη βαρυμαγκες και λετε μονο χοντραδες!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω ότι θα βγουν στην φόρα τα στοιχεία των uploaders.Δεν ανήκουν στο προσωπικό του τρακερ.Αυτοί απλά κάνουν την καύλα τους και ανεβάζουν γιατί το γουστάρουν.Μην παρεκτρεπόμαστε κατ'εμένα!!!Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη ότι οι απλοί Uploaders δεν φταίνε για κάποια κεφάλια εκεί μέσα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    20. File mou esu to ksekinises pou eipes oti oloi emaste ilithioi pou masame oti mas pasaroun .alla kai epeidi apo to mualo den mou to vgazeis oti eisai o valtos pes tous sthn sumfonia kata thn eggrafi thn opoia prepei na apodextei o xristis na sumplirosoun to parakato keimeno " logo axristias ths diaxeirisis kai tou texnikou mas den mporoume na kratisoume ta dedomena sas asfali opote apodexeste me thn eggrafi sas oti ta stoixia sas pleon einai ektethimena ston kathe xaker pou tha mas valei sto mati.Me ektimisi h axristi Diaxeirisi"

      ps
      file den prokeitai na xaso to dikio mou epeidi eimai eksorgismenos pou anoigontas to email mou vrika email apo xaker pou me link me parepempse se selida opou einai postarismena stoixia mesa apo thn vasi dedomenon tou tracker pou xrisimopoio oute mporeis akoma na me peiseis oti den eisai valtos.Eisai staff kai kaneis mpam apo xiliometra.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. Καταρχας παιδια οι περισοτερη uploader ειναι και σε αλλους τρακερ uploader....Εγω επειδη ειμαι σε πολλα βλεπω πολλους που ειναι σε πολλα sait!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    22. Ελα...αφου το λεει ρε συ ο greeklish...
      Kaneis mpam apo kilometra...

      Αλλα μαλλον εκτος απο το να γραφει Ελληνικα...απ οτι φαινεται δεν ξερει ουτε να διαβαζει...

      Μαλλον καποιος αλλος ειναι ο πανηλιθιος..

      signomi...panilithios ennoousa...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    23. Gia na ksereis file mou h axristia sas mexri sto eksoteriko egine gnosti ston canada pou eimai exete ginei rompa ,international rompes pou leme.Pantos se ena pragma exete dikio o planitis sas egine famous.Bravo re paides mazi sas!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    24. Tουλαχιστον ομως παραδεχεσαι οτι δεν εχεις την απαραιτητη τεχνογνωσια....
      Αν και αυτο φυσικα δε σημαινει οτι εισαι χαζος, ολο το υπολοιπο κατεβατο που γραφεις στη συνεχεια (το οποιο προκαλει πονοκεφαλο μονο που το κοιτας απο μακρια λογω greeklish) αποδεικνυει περιτρανα οτι...ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πως λειτουργει κατι..δε λεμε πολλα γιατι υπαρχει κινδυνος να πουμε χαζομαρουλες και μαλακιουλες...

      Φιλακια....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    25. καταρχας φιλε Ανώνυμος 31 Ιανουαρίου 2013 - 8:26 μ.μ. στο παραθετο ετσι για να καταλαβεις οτι αναφερωμε σε εσενα....εγω δεν ειπα οτι εισαι ηλιθιος....και σαν ανωνυμος γραψανε πολλα ατομα....Οποτε την επομενη φορα που θα θες να βρισεις καποιο καντο με υτον τον τροπο για να ξερει ο αλλος ποιον εχεις βρισει.....Εγω ειμαι αυτος (Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 7:50 μ.μ.) και αυτος (Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 8:19 μ.μ.)(Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 8:28 μ.μ)...Δεν βλεπω καπου σε αυτα να βριζω καποιον!!!Δεν εχω κατι με εσενα ουτε κι εσυ οποτε καλα ειναι γενικα κι εγω κι εσυ και ολοι να μιλαμε λιγο κοσμια μην γινουμε σαν αυτα τα βοδια που μας κυβερνανε ;)!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    26. Αλλοδαπε μου φιλε....δεν κανεις καμια βολτα;
      Εδω εχει πολλες ρομπες και θα σου χαλασει το image....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    27. Ok loipon eidame kai esas Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 8:35 μ.μ. pou kserete apo texnognosia pos ta kanate.Alla akoma kai tora apo ton malakoegoismo pou sas diakatexei den exete zitisei oute ena sugnomi.Den mporeis na sizitiseis esu logo ton greeklish alla den mporo ego na sizitiso allo me anegkefalo egoisti pou ton endiaferei mono to prosopo to kalo ton stafiton kai oxi tou genikou sunolou pou apartizoun olo to site.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    28. Φιλε μου...εισαι μιλαμε γροθια στο κατεστημενο της παγκοσμιας συνομωσιας και της Νεας Ταξης Πραγματων..

      Ειδες τι παθαινεις οτνα κατεβαζεις πολλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας;;;

      Σε παρακαλω..μη με βαλεις να τα γραψω και στα greeklish...κανε μια προσπαθεια να τα διαβασεις ετσι...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    29. Θα σας παρακαλούσα Κύριοι να διατηρείτε ένα πιο κόσμιο επίπεδο ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
      Μπορείτε να εκφράζετε την γνώμη σας με σεβασμό προς τον συνομιλητή σας χωρίς φραστικές επιθέσεις,ύβρεις και κοσμητικά επίθετα.
      Σας ευχαριστώ πολύ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    30. Φιλε 31 Ιανουαρίου 2013 - 8:40 μ.μ. αν μου επειτρεπεις κιολας ημουν μελος στον p2planet μολις 2 βδομαδες οποτε πιστεψε με και να ηθελα να εχω γνωστους δεν ειχα τον χρονο...Τωρα αν θες να πιστεψεις οτι ειμαι κοληταρη με καποιον σταφ αυτο ειναι δικο σου θεμα και πιστευω....Και οπως προειπα δεν εχω σκοπο να βρισω ουτε εσενα ουτε και κανενα....το οτι ειναι λαθος και σφαλμα αυτο που εγινε το ξερω.....Και δεν υποστηριζω κανενα....τετοια ηστερια δεν μας επιασε ουτε με το μνημονιο βρε παιδια :)!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    31. τελικα μονο εγω δεν πηρα εμαιλ απο τους χακερ ?
      πολυ περιεργο

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ουτε κι εγω πηρα email δεν εισαι ο μονος....Η την εχουμε βαμενη εμεις που δεν πειραμε οι αυτοι που πειρανε :P !!!!!

        Διαγραφή
    32. αυτη η λιστα με τα ονοματα της διαχειρησης απο ποτε ειναι? γιατι μου φενεται λαθος

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Τουλαχιστον 3 μηνες και παλια ειναι.....οποτε δεν ξερω για χακ και τετοια παντος βρομαει η δουλεια....γιατι αν κανανε χακ την σελιδα θα ειχε τα καινουργια δεδομενα και οχι 4 μηνες παλιοτερα!!!Και απο οτι διβασα καπου λενε οτι βρηκαν και ξερουν ποιος το εκανε αυτο με την λιστα...

        Διαγραφή
      2. και τοτε γιατι την ανεβασανε την φωτο ?
        καταλαβα ...για να κανουμε κουβεντα

        Διαγραφή
    33. Καλησπέρα διάβασα όσα έχουν ειπωθεί ενημερώνω οτι η βάση δεδομένων είναι παλαιότερη και ανταποκρίνετε στον μήνα Σεπτέμβριο 2012 γιατί πολύ απλά κάποια απο τα άτομα που βρίσκονται στην παραπάνω λίστα έχουν αποχωρήσει πριν 3-4 μήνες η δημοσιευση των παρακάτω στοιχείων δεν είναι προιον της επί8εσης Hacking που έγινε στις 29/1 και ώρα 23:50 αλλά προιον υποκλοπής απο ομάδα που αποχώρησε τον Σεπτέμβριο ονομάτα προς το παρόν δεν θα πώ αλλά χρησιμοποιήθηκαν στο νεο torrent site που ανοιξαν είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια παιχνίδια για να πετύχει κάποιο νεος τράκερ τους ενημερώνω και τους προκαλώ εαν εχουν την βαση δεδομένων την 29/1 να την εμφανισουν αλλά δεν την έχουν και φαίνετε ολα τα ατομα που φαιρονται στην λιστα στις 29/01 ειχαν αλλα ρανκ στο σταφφ και κάποια αλλα καν δεν είναι λυπάμαι πραγματικά να κτυπάνε ενα website σαν το p2planet.net γιατί δεν μπορούν στα ισα να έχουν την επιτυχία του θέλω να τους ενημερώσω οτι ο κοσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το δειχνουν τα στοιχεία που δεν βγαίνουν απο το p2planet.net αλλά απο την ιστιοσελίδα www.alexa.com εκει θα δείτε τις επισκέψεις ποσες σελίδες ανοιγονται την θεση ρανκ που κατέχει σε ελλαδα και στον παγκοσμιο ιστο και πολλα αλλα στατιστικα στοιχεια λοιπον κυριοι που θέλετε να λεγόσαστε Hackers χρησιμοποιήσετε την βάση δεδομένων που πηρατε οταν φύγατε απο το www.p2planet.net και μαζέψετε κόσμο τον χρειάζεστε εμεις δεν χρειάζετε να πείσουμε κανέναν ανοίξαμε τις εγγραφες στις 13/01 και μέσα σε 16 ημερες γραφτήκανε 8205 νέοι χρήστες είναι καιρός να καταλάβετε οσο και να παίζετε τα παιχνίδια σας το www.p2planet.net θα είναι πάνω να προσφέρει στον κοσμο που το επιλέγει δωρέαν τορρεντ χωρις διαφημίσεις και donate !!!!!

      Με εκτίμηση cmet
      site owner www.p2planet.net

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    34. Ενημερώνω ολα τα μέλοι μας μολις ανέβει το www.p2planet.net και επιθυμεί την διαγραφή του λογαριασμου αυτό θα γίνει άμμεσα θέλουμε να γνωρίζετε οτι η βάση δεδομένων πάρθηκε απο μία ομάδα που αποχώρησε απο το p2planet.net και δεν είναι προιον επίθεσης Hacking το μονο που κατάφεραν είναι να ανεβάσουν μια εικονα στο index.php και εμεις κατεβάσαμε την σελίδα για να το διορθώσουμε γίνονται εργασίες για να ανεβούμε ξανά!!!!

      Με εκτίμηση cmet
      site owner www.p2planet.net

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    35. Μιας και έχει ύφος ανακοίνωσης αυτό αγαπητέ θα το αναρτήσουμε σαν νέα ανακοίνωση ώστε να το δουν τα μέλη σας.
      Εκ της συντακτικής ομάδας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    36. @ Nikos Thas

      Νομίζω μέχρι να μας αποδείξουν οι φερόμενοι Hackers οτι κατάφεραν και έχουν την βάση δεδομένων απο την επιθεση τους την 29/01 θα πρέπει να αλλαχτεί ο τίτλος του θέματος μιας και θέλετε να παρέχετε σωστή ενημέρωση στους χρήστες σας γιατί εγώ μπορώ να αποδείξω οτι είναι τουλάχιστον 3 μηνών παλαιότερη με φιλικούς χαιρετισμούς !!!!!

      Με εκτίμηση cmet
      site owner www.p2planet.net

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    37. @ cmet

      Θα ηθελα να πω οτι θα επρεπε να ανρτησεις κι εσυ τα ονοματα το κυριον αυτον.....Αν και σαν παλιο μελος του πλανητη ειδη εχω καταλαβη ποια ατομα ειναι γιατι τα εχω δει κιολας.....ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    38. Καραγκιοζιλίκια εγώ δεν θα κάνω οποιος είναι γνώστης θα καταλάβει οτι η λιστα είναι φτιαγμένη στο χέρι δυστυχώς αυτά μας πηγαίνουν πολύ πισω και οχι μπροστα λυπάμαι πραγματικά που εμπιστεύτηκα κάποια άτομα ζητώ συγνώμη απο ολα τα μέλοι μας παίρνω 100% πανω μου την ευθύνη!!!!!
      Αυτό θα είναι και το τελευταίο ποστ που θα κάνω για το θεμα που εχει δημιουργηθεί.

      Με εκτίμηση cmet
      site owner www.p2planet.net

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    39. Ρε το λένε όλοι. Πεισματάρηδες σαν τον cmet σε αυτόν τον χώρο λίγοι. Ευτυχώς που δεν μασάει. Κάποιοι να πάρουν το μηδέν ξανά αν και πολύ κρίμα να το έκαναν αυτοί που υπονοείται.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    40. παρε το μηδεν ξαναααααα.....χαχαχαχαχα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    41. ειδα με μεγαλη εκπληξη οτι μαλωνεται και γραφεται οτι χαζομαρα μπορει ο καθενας να πει(μιλαω για το σταφ και τους ιδιοκτητες).ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(και ξερεται ολοι τι ενοω)ΤΟΤΕ ΠΟΙΟς ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ?ειναι νομιμο να λενε οτι θα κινηθουνε νομικα σε ενα παρανομο περιβαλον?ειναι λογικο να μιλανε την στιγμη που καποιος μπορει να κανει ζημια σε εναν χρηστη παιρνωντας τον κωδικο του και να του χακαρει εναν λογαριασμο?μηπως δεν γινεται αυτο?ΚΑΙ ΚΟΛΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΚΕΡ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ?ΕΝΑ ΠΑΣΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΕΙ ΕΝΑΝ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΠΑΙΡΝΩ 100% ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ?ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ?θα επρεπε οχι να ντρεπεσται απλα να βαλεται κατω το κεφαλι να μην λετε αηδιες διοτη εχεται πολλα μελη και μακαρι να τα κανεται περισσοτερα,αλλα δεν μας προστατευεται το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?εαν εχεται εσωτερικα η εξωτερικα προβληματα λυστετα μονοι σας εμεις δεν φταιμε σε τιποτα.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΡΟΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. το θεμα ασφαλειας δεν το πιανω γιατι οτι δενετε λυνεται εδω μπαινουνε στην cia στον πλανετ δεν θα μπουνε ?
        εσυ οταν γραφεσε σε μια παρανομη σελιδα δινεις το κανονικο σου εμαιλ?
        η μηπως φοβασε μην δουνε την ip σου που την βλεπουνε ολοι μεσα απο τον κλιεντ?
        δεν σου κανω επιθεση .... κουβεντα κανουμε

        Διαγραφή
      2. το πλατιασες αρκετα.δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο γιατι δεν εχω λογαριασμο στην σια να ξερω.
        ναι δεν δινω κουκου εμαιλ γιατι αν δωσω σημενει οτι κατι φοβαμε ετσι δεν ειναι?
        την ιπ πολλες φορες την γυρνανε πολλοι βριζοντας και εκβιαζοντας χρηστες,και μην μου πεις οτι δεν γινεται αυτο ετσι?????????
        και για το τελος ,επειδη παντα οι χρηστες εχουν αδικο και το σταφ δικιο το εγραψα να ειμαι σιγουρος οτι αυτην τη φορα δεν εχει δικιο καποιος στην αποψη μου και σε αυτο μαλλον ξερεις οτι εχω δικιο

        Διαγραφή
    42. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟ ,ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΕΝΟς ΤΡΑΚΕΡ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΙΧΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΟς404 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΣΙΜΑΤΟΣ(ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟ).ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΚΕΡ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΦ ΤΟΥ ΠΛΑΝΕΤ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.παντα καλοπροαιρετα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    43. ego paidia den fteo??o alos ftei?? [ξις τα τσεκιας μι γκασμα]

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    44. Paidia de ksero an einai mplofa i oxi alla oi hackers exoun allaksei edo kai ora to minima tous sto http://p2planet.smfnew.com kai leei to parakato
      "Βασιζόμενοι στα παράπονα της Διαχείρισης του P2Planet οτι δεν χρησιμοποιήθηκαν ΦΡΕΣΚΑ δεδομενα απο την βάση ,σας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ οτι σύντομα θα βγάλουμε πολύ περισσότερα στοιχεία απο το ΦΡΕΣΚΟ staff καθώς και στοιχεία απο τις Upload Teams που δρούν σε αυτό. Μείνετε συντονισμένοι στο P2PLANET FUCKERS!!!!"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    45. Πλακα μας κανετε ρε!!!!!!!!!!!!!!! Και μετα λετε για μπλόφα??? Παίζετε με τα προσωπικα στοιχεια των αλλων??? Εσεις ειστε κακοποια στοιχεία. ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    46. Ποσο π@π@ρες μπορει να ειστε αυτοι που αποκαλουνται χακερς σιγα την μ@λ@κι@ που σας δερνει ο χακερ ετσι ειναι βρε π@π@ρες να ριχνει site κωλοπαιδα του κερατα... που μας στερειται την χαρα να βπεπουμε ταινιες δωρεαν φτου σας αλητες του internet...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    47. craker legete autos oxi hacker o hacker dn kanei teties malakies

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: ΜΠΛΟΦΑ Η HACKING ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ P2PLANET? Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top