Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    DDoS επιθέσεις "κατεβάζουν" BitTorrent Τράκερς


    Αρκετοί δημοφιλείς ιδιωτικοί BitTorrent τράκερς έχουν υποστεί "κατέβασμα",λόγω των DDoS επιθέσεων.Οι επιθέσεις φαίνεται να προέρχονται από ένα άτομο που είχε προσδοκίες να ενταχθεί στον μουσικό τράκερ What.cd,αλλά μεταφέρθηκε σε άλλα σάιτ συμπεριλαμβανομένων των BroadcastTheNet,PassThePopcorn και HDBits.

    Τρία από τα έξι επιλεγμένα είναι ακόμα offline και ο δυσαρεστημένος χρήστης δεν δείχνει σημάδια να σταματήσει τις επιθέσεις.
    Οι BitTorrent τράκερς δεν είναι "ξένοι" ως προς τις DDoS επιθέσεις.Λίγο πολύ όλα τα σάιτ τέτοιου αξιοσέβαστου μεγέθους έχουν γίνει στόχος από άγνωστες πηγές.Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα με την μόνη διαφορά οτι η πηγή είναι ορατή.
    Ένα άτομο που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Zeiko διεκδικεί την ευθύνη για τη δράση DDoS, η οποία προβλεπόταν αρχικά να αναγκάσει το προσωπικό του What.cd  να δώσει μια πρόσκληση.
    Ο Zeiko εντάχθηκε στο IRC(internet relay chat) για να πείσει το προσωπικό του σάιτ ,ότι είχε ήδη ένα λογαριασμό,αλλά όταν οι διαχειρηστές δεν μπορούσαν κανένα αρχείο απο αυτόν στην βάση δεδομένων τους,ο Zeiko έστρεψε τον θυμό του στο σάιτ.
    "Το What.cd είναι κάτω από DDoS επίθεση μέχρι να πάρω την πρόσκλησή μου",αυτά έγραψε στο τσάτ του What.cd.
    Παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνομιλίας του με άλλα άτομα:


    Ενώ τέτοιου είδους απειλές δεν είναι ασυνήθιστες, η συγκεκριμένη αποδείχτηκε σοβαρή όταν το What.cd έχασε την "ασπίδα¨του.
    Πηγή:torrentfreak
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: DDoS επιθέσεις "κατεβάζουν" BitTorrent Τράκερς Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top