Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

    ntelogo



    Το site crete-Tracker πλέον απέκτησε νέα ονομασία και είναι το ntelogo.org δημιουργημένο απο TA KOPELIA.
    Για να κάνεις εγγραφή δεν είναι  εύκολο μιας και πρέπει να σε έχει προσκαλέσει κάποιος  που είναι ήδη εγγεγραμένος.Η βασική φιλοσοφία του ntelogo για την συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένας χρήστης στην κοινότητα τους είναι η εξής:

    H συμπεριφορά στην κοινότητα καθορίζεται σε γενικές γραμμές από τους Κανόνες που μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άγραφοι κανόνες που είναι καλό να ακολουθούνται:

    Σεβόμαστε πάντα τους άλλους χρήστες
    Αν έχουμε κάποιο πρόβλημα, το θέτουμε στο contact staff, αλλά μόνο αφού πρώτα έχουμε ψάξει και έχουμε σιγουρευτεί ότι δεν έχει απαντηθεί στο παρελθόν.
    To ratio δεν είναι διαγωνισμός. Δεν κερδίζει κάτι όποιος το έχει υψηλότερο από κάποιους άλλους. Ίσα-ίσα, το πολύ υψηλό ratio είναι αντί-αποδοτικό, καθώς αναγκάζει κάποιους άλλους να έχουν αντίστοιχα χαμηλό. Ένα καλό ratio ενδεικτικά είναι γύρω στο 0.9-1.2.
    Τσεκάρουμε κατά περιόδους την Snatch List μας και υποστηρίζουμε τα αρχεία που έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Τέτοια αρχεία είναι αυτά που έχουν χαμηλό λόγο seeders/leechers. Αντίστοιχα, μπορούμε να «παραμελήσουμε» τα αρχεία με υψηλό λόγο seeders/leechers, καθώς έχουν ήδη όλη την υποστήριξη που χρειάζονται.
    Γράφουμε ένα σχόλιο με έστω ένα «ευχαριστώ» σε κάθε torrent που κατεβάζουμε και δίνουμε μια βαθμολογία. Είναι η ελάχιστη αναγνώριση προς αυτούς που μας προσφέρουν όλα τα καλούδια που βρίσκονται στο ntelogo.
    Γιατί σαν το Ντελόγω δεν έχει Κουμπάρε.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    5 σχόλια:

    1. Προφανως υπηρχε καποιο προβλημα με τον σερβερ τους τιποτα παραπανω,ολα ειναι κανονικα τωρα,εγω μπαινω κανονικα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Παιδια καλημερα

      υπαρχει καποιο email επικοινωνιας με το ντελογο? Προσπαθω να κανω επαναφορα κωδικου, αλλα δεν μου ερχεται email επιβεβαιωσης.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. tora alaxe akoma pio poly ekane to kalytero gia ton user asfaleia sta dedomena toy kai alazei rizika se ola apo pano mexri kato gia mena arxise na ginetai apo ta kala

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: ntelogo Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top