Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

    ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΝ P2PLANET!!!!!!

    Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους χρήστες ότι πλέον οι μάσκες έπεσαν και όλες οι επιθέσεις τόσο καιρό που γινόντουσαν σε όλα τα σάιτ ήταν από χάκερς και αυτό αποκαλύφθηκε και σήμερα στον p2planet!!!!! Για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω screenshot ,πατήστε επάνω για μεγένθυση.




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    22 σχόλια:

    1. οπα οπα τι εννοει ρε φιλε τα προσωπικα σστοιχεια χρηστων στην φορα οπαααααααααα στακααααα γιατι δεν μας τα λενε καλα οι διαχειρηστες του...δηλαδη εγω τι? θα βγουν τα προσωπικα μου στοιχεια στην φορα?????ειναι απαραδεκτοι!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. χαχαχα Γιατι ρε φίλε "οπα" τι προσωπικα στοιχεία έδωσες;; ΑΦΜ ΑΔΤ η καναν αριθμό πιστωτικής; :P

        Διαγραφή
      2. χαχαχα στοκος ο τυπος..

        Διαγραφή
    2. me liga logia g@miset@ ....ante pali na psaxno gia allo....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Οι απλοι χρηστες τωρα τι πρεπει να κανουμε?Πρεπει να κανουμε κανενα format?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ουτε φορματ ουτε τπτ δεν χρειαζεται...ο πλανητης ειναι ανοιχτος πλεον.....Οσο για τα στοιχεις....απο οτι ξερω ειναι email και λογικα την ip!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. naiiiiii o planitis kai pali on paidia bravoooooooooooooooo

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Παιδια μην ανχωνεσται δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα ειναι ολα παραπλανητικα απο μικροχακερς που μαλλον ζοριστικαν απο την επιτιχια της σελιδας ωντας μαλλον καποια δικια τους κατωτερης οσο για τα προσωπικα στοιχεια του καθενως μας ειναι ευαλωτα σε ολο το φασμα του ιντερνετ (βλεπε-facebook)και οσο για την παραπληροφορηση ελεος δεν εχουμε αυταπατες το ξερουμε οτι ζουμε στην εποχη της παραπληροφορησης!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ακομα κλειστος ρε παιδια ειναι ο πλανητης!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Αν θελανε τοσο πολυ τα στοιχεια μου ας μου τα ζητουσανε ,θα τους κερασω και καφεδακι.Δεν ντρεπονται λιγακι

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. και τωρα που θα βρουμε αλλο site

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Παιδιά, ξερει κανέις ποτε θα ξαναλειτουργήσει ο πλανήτης;
      Η΄αν υπάρχει κάποια πρόταση για άλλο ελληνικό tracker μέχρι να ανοίξει.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Αν το μοναδικό site που ξέρεις ειναι ο p2planet σαν τρακερ καλά να πάθεις.. Επεσες με τη μια στα σκατά..Μαθε να κανεις σωστη αναζήτηση αλλιως παλι σε σκατα θα πέσεις.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. για πες να μην πεσουμε παλι στα σκατα

        Διαγραφή
      2. Κανε σωστή αναζήτηση ... Τα θές όλα στο πιάτο...

        Διαγραφή
      3. για πες ποια ειναι η σωστη αναζητηση τοτε ?

        Διαγραφή
    12. Evgalan pali nea anakoinosi oi hackers ap oti vlepo paidia..

      Tin exoun vgalei edo http://p2planet.smfnew.com

      Mou rthe kai mail me auto simera to proi.

      "Βασιζόμενοι στα παράπονα της Διαχείρισης του P2Planet οτι δεν χρησιμοποιήθηκαν ΦΡΕΣΚΑ δεδομενα απο την βάση ,σας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ οτι σύντομα θα βγάλουμε πολύ περισσότερα στοιχεία απο το ΦΡΕΣΚΟ staff καθώς και στοιχεία απο τις Upload Teams που δρούν σε αυτό. Μείνετε συντονισμένοι στο P2PLANET FUCKERS!!!!
      Απο έγκυρες πηγές να ενημερώσουμε τους χρήστες του p2planet οτι η αγαπημένη σας τρυπα απο όλες τις αποψεις , θα ανοίξει με νέο script (απο tsse θα το γυρίσουν σε tsue -Τemplate Shares Ultimate Edition -Αλλο τρουπιο και τουτο!!! ) .Bρε ατιμούλη Xρηστάκη το βρήκες τελικά το πρόβλημα και το πολεμάς στη ρίζα του...Μουαχαχαχαχαχαχχα... Βεβαια φοβούμενοι μήπως υπάρχει καποιο rootkit (ιδέα βεβαια δεν εχει τι σημαινει αυτο ο cmet) σε καποιο απο τους λογαριασμούς των χρηστών (ακου παπαρια!! πως ειναι δυνατον να φορτωθει το rootkit σ ενα row της βασης που απαντα σε περισσοτερα απο 200 ερωτηματα της php.Toσα ξερουν ομως... Αυτη η μαλακια σιγουρα ειναι του μαλακα του τεχνικου..Α ρε Γιωργακη !!) θα ξεκινήσουν με ολα τα τορρεντς και 0 χρηστες και το σταφφ θα ειναι μεσα με νεα emails και avatars..Πω πω!! Και τωρα πως θα σας βρούμε.. Μας το κάνατε τεράστιο.. Βλάκες..Παλι μέσα θα είμαστε..
      Οποτε καμάρια μας ετοιμαστείτε να δείτε ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ νεα εντός ημερών!!!!!!!!!"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Πρεπει να εισαι πολυ Μ Α Λ Α Κ Α Σ , οσοι φορανε παντελονια τα τιμανε ,ηλιθιε ,δεν ειναι διακοσμητικα . Βλεπω ξερεις τι σημαινει rootkit και εχεις και γνωση απο php ,.........προσεξε ομως μη μαθεις και τιποτα αλλο .....και εκεινο θα ποναει πολυυυυυ ομως.

        Διαγραφή
    13. Telika h anarxia pezi kai on line..... Mpravo re ....tzampa mages.... tha elege o papous mou REMALIA!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Οποιος νομιζει οτι μπορει να κρυφτει πισω απο μια μασκα και καλα hacker ,μη χεσω!!!!, ολα τα "ηλιθια" που επιασαν ενα pc στο χερι τους και με τη βοηθεια καποιων tuts ,εκαναν κατι το οποιο δεν χρηζει σημασιας .......ειναι κατι που συμβαινει και θα συνεχισει να συμβαινει ,οσο υπαρχουν παιδακια που εχουν κανει την μαλακια Επιστημη. Μη νομισετε ποτε οτι εχουν προσωπικα σας στοιχεια!!!!! εχουν μια ip & ενα mail..........who gives a shit. Με κανατε και σκιαχτικα πραγματικα ομως..............οσο για το αν θα εχετε τα balls ,να ερθετε στην κοπη της πιτας ,θα ειμαι εκει και θα σας περιμενω ,πολυ αμφιβαλλω ομως πως θα κανετε κατι τετοιο .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. Πωπωπωπω μαγκια κλανια και κ@λο φινιστρινι ολοι σας με την ανωνυμια... απο πισω της κελαιδατε σαν αηδονια απο μπροστα φανταζομαι σαν μπεκατσες.Το θεμα δεν ειναι τι εγινε και πως ΑΛΛΑ τι θα γινει απο εδω και περα και επιτελους μην συμπεριφερεστε σαν δωδεκαχρονα και να τιμησετε τα παντελονια που φορατε ολοι σας 'αντρες'.Αν μη τι αλλο ξυπνηστε και δειτε ολοι σας τι θα γινει μετα!!!Και οσο για εσενα Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2013 - 6:01 μ.μ. καλα λες μην χεσεις δεν διαφερεις σε τιποτα απο δαυτους πισω απο μια μασκα εκεινοι πισω απο μια ανωνυμια εσυ ε και τωρα ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΕΓΩ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. παιδια προσπαθω να μπω μεσα αλλα δεν μπαινει στο p2planet ενω βαζω σωστα ολα δεν με βαζει μεσα μια βοηθεια παρακαλω πολλη!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΝ P2PLANET!!!!!! Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top