Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

    ΞΑΝΑ-ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΤΟ P2PLANET!!!!! EΛEOΣ!!!!

    Μόλις ενημερωθήκαμε ότι το p2planet ξανά χακαρίστηκε.Έλεος ...αυτό που μπορώ να πώ, ότι είναι ανησυχητικό και για τα υπόλοιπα σάιτ.Έχετε όλοι το νου σας!!!


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    14 σχόλια:

    1. Δυστυχώς αυτό που φαίνεται είναι ότι έχουν μπεί για τα καλά στο στόχαστρο οι ελληνικοί τράκερς και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.Το πρώτο χτύπημα με δήλωση των χάκερς έγινε στο p2planet και αυτό δείχνει ότι είναι ένας πόλεμος που ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει εύκολα.Καλό θα είναι όλοι οι ελληνικοί τράκερς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να περιμένουν τα χειρότερα.Είναι κρίμα να χακάροντε σάιτ που το μόνο που προσφέρουν είναι ευχαρίστηση στα μέλη τους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. δεν ειναι οτι χακαρονται site τυχαία ειναι οτι χακάρονται site τα οποία δεν επιβαρύνουν σε τίποτα το χρήστη με λίγα λόγια δεν έχουν donations ουτε διαφημίσεις και αυτο ενοχλεί πολύ κόσμο , ο οποίος κοιτά να εξαγοράσει ακόμη και την διασκέδαση του μέσου χρήστη πουλώντας ανύπαρκτες υπηρεσίες οπότε όπως καταλαβαίνεις το θέμα πονά και πονά αυτούς που εκμεταλλεύονται .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Re paidia na sas po kati?Emena den me peirazei oute to donate giati den dino oute i diafimisi giati kai na patiso den xreonomai...emena me endiaferei i prostasia pou mou parexei ena site.Kai stin teliki to teleftaio pou me endiaferei einai oi diafimiseis kai ta donate...ama einai na patao diafimisi gia na exo tin prostasia pou prepei e na tin patiso tin rimada tsampa einai...den tha kindinevo omos kathe treis kai ligo na me vgaloun fatsa karta.To thema tora einai oti arketoi apo emas eimaste ston aera k xoris kammia enimerosi apo tous ipefthinous.Na vgoun na mas poun ti ginetai kai kata poso iparxei provlima.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Καλησπερα.Δεν θα πω αν συμφωνω η οχι με τους παραπανω γιατι ο καθενας εχει την επιλογη του να ειναι μελος σε οποιο site θελει και δευτερον ο καθε ιδιοκτητης site εχει δικαιωμα να το λειτουργει οπως θελει .Θα συμφωνισω ομως 100% οσων αφορα το θεμα της προστασιας.Συγνωμη αλλα δεν ειμαι συνηθισμενη να ειμαι σε site που εμφανιζονται τετοια μηνυματα.Αισθανομαι εκτεθειμενη γιατι σκεφτειτε κυριοι οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν 10-20 e-mail αλλα 1 και αυτο το 1 βρεθηκε στα χερια ανθρωπων που δεν επρεπε.Εχουμε προβλημα οπως εγραφε η ανακοινωση των hackers η δεν υφισταται?Ας βγει παρακαλω πολυ καποιοσ να μας ενημερωσει.Εγω τουλαχιστον θεωρω οτι την εμπιστοσυνη που εδειξα στο site οταν γραφτηκα πρεπει να την τιμησουν.Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν ημουν λιγο αποτομη αλλα ειλικρινα επεσα απο τα συννεφα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ti egine re paides kapoia anakoinosi tha aksiothoun na vgaloun apo to na mas grafoun sta p@p@ria tous?na kseroume kai emeis ti na kanoume?alla mhn do sunexiste na sintarete ta torrent sas giatima thn panagia tha trellathoooooooooooooooooooooooooooooooooo

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Παιδια μολις γινει ο τρακερ θα βγει και καποια σχετικη ανακοινωση...Οσο για το θεμα τον στοιχειον αλλοι εχουν το αφμ και το αμκα και πολλα αλλα το email μας πειραξε τωρα....Συγνωμη κιολας!!!!Οσο γι'αυτους που εχουνε ενα email ας κανουν ενα ακομα να το εχουν για τετοια site!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Παιδια εγω και η κοπελα μου ειμαστε στον p2planet μελη και μας ηρθε μεηλ απο μια διευθυνση κατι motherfuckers και τετια εγραφε προειδοποιησεις και εγω δεν ξερω τι αλλο μαζι με τον παρακατω συνδεσμο

      http://www.p2planet.smfnew.com

      Παιδια δεν ξερω τι θα γινει αλλα προσωπικα εγω και η κοπελα μου θελουμε να διαγραφουμε αλλα δεν μπορουμε να σας βρουμε να σας το πουμε ελπιζουμε να το δει καποιος εδω!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Δεν γίνεται προφανώς να διαγραφείτε ούτε εσύ ούτε η κοπέλα σου ούτε εγώ ούτε κανείς τώρα.Εξάλλου τα στοιχεία μας τα πήραν. Το link που παρέθεσες εκθέτει τα ονόματα του staff και ορισμένα άλλα πράγματα. Τουλάχιστον εγώ κατάλαβα ότι δεν ασχολούνται με το να εκθέσουν στοιχεία απλών μελών.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Ναι ρε φιλε αλλα μεχρι χθες ολοι ελεγαν οτι οι χακερς μπλοφαραν και δεν θα εβγαζαν τιποτα και σημερα βλεπουμε αυτο.Να χεσω και τα εργα να τα χεσω και ολα αμα ειναι να βρουμε και τον μπελα μας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Βρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Αν φοβάστε τόσο πολύ αποσυνδεθείτε από το ίντερνετ και πετάξτε τα ρούτερ σας και πάτε να ζήσετε σε κανένα ερημονήσι. Δεν το λέω για να παρεξηγηθείτε ούτε με κακή πρόθεση, αλλά όσοι χρησιμοποιούμε το ίντερνετ και κυρίως όσοι κινούμαστε σε τέτοιους χώρους όπως οι τράκερ, υποτίθεται ότι έχουμε λάβει κάποια μέτρα, όπως π.χ. να μη χρησιμοποιούμε επίσημα emails και κωδικούς που χρησιμοποιούμε σε άλλα sites όπου χρειάζονται τα πραγματικά μας στοιχεία (τράπεζες, paypal, δημόσιες υπηρεσίες, εργασία, πανεπιστήμια, κλπ)Όσοι έκαναν το αντίθετο κακό του κεφαλιού τους.
      Μην αναφέρω ότι όλοι μας, αν αυτό είναι που φοβάστε, είμαστε παντού φακελωμένοι έτσι κι αλλιώς και από την άλλη πάμε και δίνουμε ονοματεπώνυμα και φωτογραφίες σε βλακείες όπως το facebook, και κατά τ' άλλα φοβόμαστε τους χάκερ του p2planet, που είναι απλά άτομα μέσα από τον τράκερ που έχουν προσωπική κόντρα με το σταφ και γι' αυτό έκαναν ό,τι έκαναν. Άλλωστε αν έρθει η στιγμή να μας κυνηγήσουν οι αρχές, αυτοί που τρώνε το κεφάλι τους είναι τα σταφ και οι uploaders, όχι ο απλός χρήστης.
      Με λίγα λόγια, δεν είναι τα δικά σου ή τα δικά μου στοιχεία αυτά για τα οποία ενδιαφέρονται, θέλουν μόνο να απειλήσουν και να κάνουν επίδειξη δύναμης και τίποτα άλλο. Για τους απλούς χρήστες, να το πω κι αλλιώς, χέστηκαν.
      Αλλάξτε απλά τους κωδικούς σας αν έχετε τους ίδιους και σε άλλες σελίδες και τελείωσε η υπόθεση. Δε χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται χακάρισμα στον p2planet, έχει ξαναγίνει άλλες 2 φορές στο παρελθόν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΝΕ???ΙΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ...ΤΟΣΤ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ .ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Μέσα στη περίοδο της οικονομικής κρίσης που ο φτωχός Έλληνας ψάχνει για δωρεάν ψυχαγωγία έρχονται κάτι ΑΛΗΤΕΣ που ονομάζουν τον εαυτό τους ΧΑΚΕΡΣ και καταστρέφουν sites όπως αυτό του p2planet.ΟΧΙ δεν είστε ΧΑΚΕΡΣ παρά είστε ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ γιατί στερείτε από τον φτωχό πλέον Έλληνα τη δωρεάν ψυχαγωγία.Είστε ΑΛΗΤΕΣ γιατί ξέρετε μόνο να καταστρέφετε καί όχι να δημιουργήτε.Ειστε ΑΛΗΤΕΣ γιατί αν είσασταν πραγματικοί ΧΑΚΕΡΣ θα χακαρατε goverment sites και θα βγάζατε "άπλυτα στη φόρα".
      Είστε ΑΛΗΤΕΣ γιατι τρομοκρατείτε τους χρήστες σχετικά με τα προσωπικά τους στοιχεία.
      Λοιπόν ποτέ δεν είναι αργά κάντε το σωστό και ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ P2PLANET και κάθε παρόμοιο site. ΕΜΕΙΣ με τη σειρά μας στηρίζουμε το P2planet και το περιμένουμε και πάλι κοντά μας.Κι ΕΓΩ παραμένω ως χρηστης στο p2planet και ας κάνουν ότι γουστάρουν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Οχι δεν εισαι ατομο του σταφφ... ΣΙΓΟΥΡΑ.. Μονο η ταμπελα σου λειπει ρε βλακα.. Σταματα να παρακαλας να σταματησουν να σας χακαρουν και ασφαλίστε τα δεδομενα σας καλύτερα. Πληρώστε καποιον επαγγελματία και αφήστε τα κλαψουρισματα για τους φτωχους Ελληνες..Μεσα στη φτώχεια μας εχουμε και τους άχρηστους να μας βγαζουν τα στοιχεια μας στη φόρα. Θε μου η ηλιθιότητα στο απόγειό της.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. EMAS TOYS APLOYS YSERS DN PROKEITE NA MAS KANOYN TPT.MHN ANXONESTE

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: ΞΑΝΑ-ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΤΟ P2PLANET!!!!! EΛEOΣ!!!! Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top