Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

    Γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com


    Χαμός στο διαδίκτυο, καθώς τα torrent download sites κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Γιατί έκλεισαν greek-tracker.com, greekddl.com και thegt.net μετά το thegreekz.com; Αναστάτωση στο ελληνικό internet.

    Tο ένα μετά το άλλο κλείνουν τα torrentάδικα. Μετά το δημοφιλές thegreekz, έκλεισαν και οι γνωστοί torrent trackers greek-tracker και thegt. Για αρκετές ώρες πεσμένο ήταν και το greekddl.com.
    Μετά τις συλλήψεις των διαχειριστών του thegreekz.com, σχηματίστηκε ογκώδης δικογραφία από τα δεδομένα που βρήκαν οι αρχές στους σκληρούς δίσκους.
    Οι αρχές διαρρέουν οτι θα στραφούν και κατά ιδιωτών, ιδιαίτερα αυτών που έκαναν uploads.
    Γι’ αυτό το λόγο, κλείνουν προληπτικά και άλλοι torrent trackers όπως οι greek-tracker.com, greekddl.com και thegt.net. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό και οι διαχειριστές παίρνουν τα μέτρα τους.
    Η αγανάκτηση μεταξύ των επισκεπτών των torrent download sites φτάνει μέχρι το σημείο να απειλήσουν οτι για κάθε ιστοσελίδα που κλείνει, θα ανοίγουν πολλές περισσότερες.
    Το «αντάρτικο» του διαδικτύου καλά κρατεί. Από την μια, οι εταιρείες προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και από την άλλη, οι χρήστες διεκδικούν ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top