Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

    Η Αφρική επιβεβαιώνει το 3ο θύμα που πέθανε από τον ιό Έμπολα που αναστήθηκε από τους νεκρούς.

    Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου,υπαρχει επιβεβαιωμένο υλικό ενός άντρας που οι επιστήμονες είδαν να πεθαίνει απο τον ιό Έμπολα και αρκετές ώρες μετά να επανέρχεται στην ζωή.



     Ησαΐας 26: 19-20
    19 Οι νεκροί σας θα ζήσουν,τα σώματά τους θα αναστηθούν.




    Ganta, Λιβερία - Υπάλληλοι στη Λιβερία έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη επιβεβαιωμένη εικόνα ενός θύματος του ιού Έμπολα  που αναστήθηκε από τους νεκρούς. Το όνομα του θύματος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τον ΠΟΥ, και τα νέα για τον ασθενή που αναστήθηκε από τους νεκρούς έρχεται λίγες ώρες μετά που οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν το πρώτο θύμα του ιού Έμπολα στο Ντάλας του Τέξας.
    Η κυβέρνηση της Λιβερίας κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για την δημιουργία του Έμπολα ως βιολογικό όπλο που θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικούς πολέμους. Οι πολίτες της Λιβερίας έχουν εκφράσει την οργή και την ανησυχία ότι οι ΗΠΑ έχουν τεστάρει μια «εξελιγμένη» μορφή του ιού στο λαό του έθνους τους, χωρίς να προβλέψουν ότι ο ο ιός εξαπλώθηκε πέρα ​​από την ιατρική συγκράτηση. Οι πρώτες εκθέσεις των θυμάτων του Έμπολα που αναστήθηκαν απο τους νεκρούς αυξάνονται όπως αναφέρθηκε από την πρώτη εφημερίδα της Λιβερίας.Αρχικά, αξιωματούχοι από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ένιωσαν σοκ και τρόμο, καθώς οι ασθενείς του Έμπολα ξαφνικά αναστήθηκαν από τους νεκρούς. Εφόσον οργάνωσαν στρατιωτικές ενισχύσεις και τη λήψη αυξημένων μέτρων περιορισμού των ειδικών δράσεων το προσωπικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αντέδρασε γρήγορα με στρατιωτική βοήθεια και έβαλε σε καραντίνα τα δύο θύματα Έμπολα που αναστήθηκαν από τους νεκρούς.
    Με το Τέξας πλέον μολυσμένο με έναν άγνωστο αριθμό των ασθενών Έμπολα, σε κοντινή απόσταση το Κάνσας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο κυβερνήτης του Κάνσας Σαμ Μπράουνμπακ έχει ανακηρύξει τον Οκτώβριο "Μήνας Επιφυλακής των Ζόμπι" και το κράτος είναι σε υψηλή επιφυλακή για ένα ξέσπασμα ζόμπι. Σπίτια σε ολόκληρη την πολιτεία έχουν λάβει φυλλάδια προειδοποιώντας τους για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού Έμπολα και τι πρέπει να κάνουν αν ένα θύμα του ιού Έμπολα πέσει νεκρός και στη συνέχεια επανέρχεται στην ζωή και πάλι.
    Αξιωματούχοι εκτιμούν ότι ο ιός Έμπολα θα εξαπλωθεί σε πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους εντός δύο μηνών. Ο ιός είναι θανατηφόρος αν δεν αντιμετωπιστεί. Επί του παρόντος δεν είναι γνωστό πόσοι άνθρωποι στο Ντάλας που έπεσαν θύματα του Έμπολα ήρθαν με άλλους ανθρώπους σε επαφή πριν από τα μέτρα απομόνωσης τεθούν σε ισχύ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Η Αφρική επιβεβαιώνει το 3ο θύμα που πέθανε από τον ιό Έμπολα που αναστήθηκε από τους νεκρούς. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top