Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

    Ήμουν μόνος υποστήριξε ο παιδοκτόνος αστυνομικός.



    Ανέκφραστος ο 47χρονος αστυνομικός που σκότωσε με τα χέρια του την 7χρονη κόρη του στο σπίτι τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ήταν σαν χαμένος μπαίνοντας στο γραφείο του ανακριτή, το μεσημέρι της Πέμπτης. Περίπου 20 λεπτά διήρκεσε
    η απολογία του αρχιφύλακα Μ. Κ. που είχε αποδεσμεύσει προχθές τον συνήγορό του, απόφαση στην οποία επέμεινε, παρά την αντίθετη άποψη συγγενών του που τον συνόδευσαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

    Κατά πληροφορίες, ο παιδοκτόνος στην απολογία του επανέλαβε όσα ελάχιστα είχε ισχυριστεί και στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή του, αφότου τηλεφώνησε για να ομολογήσει το έγκλημα. «Ημουν παραμελημένος μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου» φέρεται ότι είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Στον ανακριτή δεν θέλησε να μπει στην ουσία ή να προσθέσει κάτι για να δώσει μια εξήγηση για τους λόγους που τον οδήγησαν στον στραγγαλισμό της μικρής Χρύσας. Κατά πληροφορίες, δεν απαντούσε καν στις ερωτήσεις του ανακριτή. Απλώς είπε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε εξέταση από Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου έγινε το φονικόψυχίατρο. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών.

    Πάντως στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον ανέκριναν ο αρχιφύλακας φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως ένιωθε μόνος και παραμελημένος από την οικογένειά του μετά την έλευση της δεύτερης κόρης του! Γι' αυτό, όπως -κατά πληροφορίες- πρόσθεσε, δεν είχε διάθεση να βγαίνει από το σπίτι, ενώ ερχόταν συχνά σε ρήξη με τη σύζυγό του, η οποία φαίνεται πως κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να τον στηρίξει.

    Απόπειρα αυτοκτονίας το 2004

    Η δολοφονία της επτάχρονης αποτέλεσε την αφορμή για να αρχίσει έρευνα σε βάθος για το παρελθόν του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει το 2004 και μεταφέρθηκε τότε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, όπως αναφέρει και ο φάκελός του. Στη συνέχεια χρειάστηκε να πάρει τουλάχιστον τρεις μήνες άδεια, με αιτιολογία τα προβλήματα άγχους. Αργότερα επέστρεψε κανονικά στην υπηρεσία του, αφού εξετάστηκε από ειδική επιτροπή.

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αρχιφύλακας πέρασε δύο φορές με επιτυχία και από την τακτική επιτροπή, αποτελούμενη από ψυχιάτρους και ψυχολόγους, όπως προβλέπεται πλέον για όλους τους αστυνομικούς, και κρίθηκε ικανός να υπηρετεί. Για λόγους που δεν ξεκαθάρισε ποτέ με σαφήνεια ο ίδιος, κατέληξε τελικά να στραγγαλίσει το επτάχρονο κοριτσάκι του προβάλλοντας και τον ισχυρισμό ότι έκανε φασαρία στο σπίτι.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Ήμουν μόνος υποστήριξε ο παιδοκτόνος αστυνομικός. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top