Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

    6 φυσικά φαινόμενα που πιθανώς θα σας τρομοκρατήσουν.

    6φυσικά φαινόμενα που πιθανώς θα σας τρομοκρατήσουν.


    1. Ανεμοστρόβιλοι φωτιάς
    Γνωρίζατε ότι υπάρχουνανεμοστρόβιλοι που μοιάζουν με στήλες φωτιάς και που είναι γνωστοί από το γεγονός ότι μπορούν να φτάσουν σε διάμετρο τα 500 μέτρα;
    Αυτοί οι ανεμοστρόβιλοι δημιουργούνται κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες άνεμου και το πιο τρομακτικό είναι ότι κινούνται!

    2. Καταβόθρες
    Γνωρίζατεότι όταν ανοίγει η γη και σχηματίζει μια τεράστια τρύπα καταπίνει τα πάντα στην κορυφή; Το φαινόμενο αυτό Συνήθως προκαλείται από την ξαφνική κατάρρευση υπόγειων σπηλαίων ή συστήματα ύδρευσης, και είναι θανατηφόρο, όταν αυτό συμβαίνει σε κατοικημένες περιοχές.




    3.Αραχνοδεντρα
    Γνωρίζατεότι το 2010 το Πακιστάν πλημμύρησε με αποτέλεσμα οι τροπικές αράχνες να καταφύγουν στα δέντρα;

    4. Σφαιρική αστραπή
    Γνωρίζατε ότι ο κεραυνός μπορεί να έχει κυκλικό σχήμα και να αιωρείται στον αέρα;Αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που είναι ελάχιστα κατανοητό σε εμάς και στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμη πλήρως αποδεκτό επιστημονικά, αλλά οι εκθέσεις που γίνονται για θεάσεις αυτού του φαινομένου αναφέρουν μπάλες μέχρι και σε μέγεθος αμαξιού.
    Εδώ είναι ένα από τα βίντεο καλύτερης ποιότητας:

    5. Δίνες
    Γνωρίζατεότι υπάρχουν δίνες; Εδώ είναι σχετικά μια μικρή που καταπίνει γιγαντιαία χοντρά κομμάτια πάγου και των συντριμμιών στη Λετονία:

    6.Το υπέρ-ηφαίστειο
    Γνωρίζατεότι υπάρχει και βρίσκεται κάτω από το εθνικό πάρκο Yellowstone στις ΗΠΑ;Η τελευταία φορά που ένα υπέρ-ηφαίστειο, υπέρ-ξέσπασε περίπου 75.000 χρόνια πριν, κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της φυτικής ζωής στο βόρειο ημισφαίριο και η παγκόσμια θερμοκρασία έπεσε αρκετούς βαθμούς.
    Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι τι υπέρ-ηφαίστειο στο Yellowstone εκρήγνυται ανά περίπου 600.000 χρόνων. Το τρομακτικό ήταν ότι η τελευταία έκρηξη ήταν πριν 640.000 χρόνια!!!

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: 6 φυσικά φαινόμενα που πιθανώς θα σας τρομοκρατήσουν. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top