Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

    Διαθέσιμα στο Διαδίκτυο 130.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού για τα UFO.



    Περί τα 130.000 απόρρητα, έως πρόσφατα, έγγραφα του αμερικανικού στρατού σχετικά με την έρευνα για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, είναι
    πλέον διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.
    Την εξαιρετικά ογκώδη εργασία, έφερε εις πέρας ο φανατικός «κηνυγός» UFO Τζον Γκρινγουάλντ και είναι αποτέλεσμα επίπονης δουλειάς πολλών ετών.
    Πλέον, υπό τον τίτλο «Project Blue Book Collection», ο κάθε ένας μπορεί να ανατρέξει, να κατεβάσει και να διαβάσει δωρεάν έγγραφα που μιλούν για πολλές, γνωστές στο χώρο, υποθέσεις, όπως το «Project Blue Book», το «Project Sign» και το «Project Grudge».
    Τα αρχεία είναι σε μορφή PDF και περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από μερικές από τις πιο γνωστές υποθέσεις με UFO, όπως το «περιστατικό στο Εξέτερ», το UFO που «είδε» ο πιλότος Kenneth Arnold, αλλά και το δυστύχημα του Μάντελ.
    Το «Blue Book project» διεξήχθη από το 1947 έως το 1969 στο Οχάιο και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε καμία αξιόλογη ένδειξη που να υποδεικνύει οποιαδήποτε πιθανή απειλή κατά της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Διαθέσιμα στο Διαδίκτυο 130.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού για τα UFO. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top