Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

    Ο P2PLANET ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.



    Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα ο P2Planet κλείνει οριστικά τις "πόρτες" του.Η Ε.Π.Ο.Ε  έχει ξεκινήσει κυνήγι για όλα
    τα πειρατικά σάιτ τα οποία κάνουν διακίνηση παράνομου οπτικοακουστικού υλικού.
    Η λίστα όσο πάει και μεγαλώνει και θα επακολουθήσουν και άλλα ελληνικά τόρρεντ σάιτ βάση της αναγγελίας που έκανε η Ε.Π.Ο.Ε το 2013.
    Στο στόχαστρο είναι όπως επίσης και τα λεγόμενα warez σάιτ όπως και blog και forum που ασχολούνται με παράνομο download.
     
    Άποψή μου είναι ότι σαφώς το λεγόμενο donate παίζει ρόλο αλλά είναι δευτερεύον κομμάτι,κύριοι όσοι δεν έχετε μην αυταπατάστε από την στιγμή που είστε ιδιοκτήτης πειρατικού σάιτ δηλαδή παράνομη διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού είστε ήδη στην black list της Ε.Π.Ο.Ε και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Από την άλλη μεριά ίσως θα ήταν καλύτερα το κράτος να κοιτάξει λίγο περισσότερο  όλο αυτό και όχι τις σάχλες περί χάσιμο χρήματος απέναντι σε αυτό.Ίσως το κράτος θα έπρεπε να κοιτάξει καλύτερα ότι πλέον κανείς δεν είναι σε θέση να δίνει 20 ευρώ+ για τα σινεμά.Ίσως τελικά το κράτος αντί να κοιτάει και να ρουφάει το αίμα του κοσμάκι να δώσει λίγη ανάσα έστω και σε αυτό το μικρό κομμάτι.
    Βέβαια αν είσαι η HOL που τους τα σκάει μηνιαίως για να "παίρνει" τα πνευματικά δικαιώματα εκεί το βουλώνουν....άραγε μήπως ο Τομ Κρούζ ή κάποιος άλλος ήρθε και έκανε μήνυση γιατί ανέβηκε η ταινία του στους ελληνικούς τράκερ;;;;
    Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    22 σχόλια:

    1. Τα τορρεντ σαιτ δεν είναι πειρατικα. Είναι απολυτως νομιμα.
      Το κυνηγι αυτων των σαιτ ειναι καθαρη τρομοκρατια.
      Θα ηταν πειρατικα εάν ο σκοπος τους ηταν το κερδος.
      Κατι τετοιο όμως δεν συμβαινει αφου ξερω ότι οι ιδιοκτητες κανουν την τρελα τους και μονο, διχως να εχουν οικονομικο οφελος.
      Τα τορρεντ σαιτ ειναι λιγοτερο πειρατικα από τις εταιρειες που πουλανε αντιγραφικα συστηματα και συστηματα εγγραφης. Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο που να εχει συστημα εγγραφης-αντιγραφης μονο για να καταγραφει τα δικα του εργα.
      Ακομα και το printscreen που κανουν οι παντες ειναι προιον υποκλοπης και ισχυουν και σε αυτό τα πνευματικα δικαιώματα.
      Όπως απ'οτι φαινεται καποιοι αντιλαμβάνονται τα πνευματικα δικαιώματα συμφωνα με τα συμφεροντα που κρυβονται πισω από τις εκαστοτε διωξεις.
      Εχουν την εντυπωση οτι παμε θα να αγοράσουμε τα πρωτοτυπα, εάν κλεισουν τα τορρεντ σαιτ.
      Πλανουνται πλανην οικτρα.
      Απλως δεν θα τα παρουμε κυριοι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Μια μικρη διορθωση φιλε τα τορρεντ σαιτ δεν ειναι νομιμα ειναι παρανομα για την διακινηση παρανομου οπτικοακουστικου υλικου ,απο την στιγμη που δεν εχουν τα πνευματικα δικαιωματα οι τρακερς ειναι παρανομοι κατα την ΕΠΟΕ.
        ΑΛΛΑ στα αλλα μαζι σου δεν υπαρχει μαντηλι να κλαψουμε και θα παμε να δινουμε 30 αρια και βαλε για τα πρωτοτυπα και 20 ευρα και βαλε για σινεμα???πανε καλα οι ανθρωποι??? δεν βγαινουμε δεν παμε πουθενα τουλαχιστον ειχαμε καμια ταινια να βλεπουμε και οχι τις μαλακιες επαναληψεις που βαζουν τα καναλια 10 χρονια τωρα ΗΜΑΡΤΟΝ ρε μαγκες!!!!!

        Διαγραφή
      2. kala na pathoyne!!!!! kai to p2p kai kapoioi alloi.... oso einai stis arxes den toys peirazei kaneis. meta bazoyn diafoimhseis gia thn konoma k tote einai poy ksekinaei h anthstrofh metrhsh!!!!!!kai fylakh na kanoyn den toys peirazei me to xrhma poy exoyn bgalei......kai milame gia polla xiliarika euro + ta donations!!!

        Διαγραφή
    2. Οι ιδιοκτήτες δεν «κάνουν την τρέλα τους», πουλάνε τρέλα. Έχουμε γεμίσει donations σε paypal λογαριασμούς, διαφημίσεις και email που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έναντι τίνος ανταλλάγματος άραγε; Οπότε ας τ' αφήσουν τα περί «τρέλας». Βγάζουν χοντρά φράγκα για τη διευκόλυνση των χρηστών αν κρίνω από τα ποσά που έχουν βρεθεί κατά καιρούς στους λογαριασμούς τους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ναι δικιο εχεις ..... ποσα πολλα ξερετε εσεις χαχαχα

        Διαγραφή
    3. Δεν πειραζει ας κλεισουν ολα τα site και μετα με την σειρα τους θα κλεισουν οτι εχει σχεση με κινηματογραφο,συναυλιες,δισκαδικα κτλ.Να πανε στο διολο ολοι τους και να ριξουν τις τιμες στα3 ευρω για το κεθε cd ή dvd ουτως ή αλλως 50 cent τους κοστιζει ολη η υποθεση και αυτοι οι μεγαλοκαρχαριες εχουν βγαλει δις στις πλατες μας και αυτοι ειναι οι πιο παρανομοι ας πανε πρωτα να πιασουν αυτους και μετα βλεπουν τι θα κανουν με τα ''παρανομα''.Αλλα ξερετε τι γινεται στις ιδιες στοες γαμιουνται ολοι παρεα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Τα χεις όλα στο μυαλό σου φτιαγμένα όμορφα ε? Για όλα φταίνε οι μασόνοι... Ρε ότι παράγεται με κόπο πρέπει να πληρώνεται, είτε βιβλίο, είτε ταινία, είτε μουσική. Μας παραμυθιάσανε απλά τόσα χρόνια ότι είναι τζάμπα, ώστε να εθιστούμε στο μπουρδελοδιαδίκτυο και να ξεκολήσουμε από τις παρέες μας και τις βόλτες... Φάτε μάτια ψάρια τώραα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Φιλαρακο σε ενα σημειο εισαι λαθος ναι ειναι εθισμος το νετ αλλα ειναι και στου καθενος την καφκαλα ποσο θα εθιστει για να ξεκοψει απο την εξω ζωη οποτε δικες σου επιλογες μην της ριχνεις αλλου....

        Διαγραφή
    5. Να ζήσουν και τα τελευταία βιντεο-κλαμπ ρε τζαμπα-men... Το είχανε παρακάνει να ουμε... Η κάθε κουτσή κυράτσα είχε μάθει να βλέπει πειρατικές ταινίες... Μη ξεχνάτε κάθε προϊον, πνευματικό - υλικό παράγεται με κόπο. Άρα πρέπει να πληρώνεται με τους νόμιμους φόρους κλπ, κλπ. Όποιος έχει σκεφθεί καλύτερο σύστημα ας κάνει τον κόπο να μας το αναλύσει. Ο τζάμπας ήταν η παγίδα να μας μαντρώσουν σπίτια μας απλά και όμορφα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ο τζαμπας παντου υπαρχει αν δεν εχεις σαλιο να καταπιεις για να σε δω και εσενα που θα κανεις διακοπες στο ξεχασμενο χωριο η καπου αλλου ενος συγγενη σου....ασε ρε να ουμ το βρηκατε καραμελα αυτος φταιει για αυτο ο αλλος για εκεινο...το αν δεν ειχες τα απαραιτητα εφοδια στον μυαλο σου να πραξεις αναλογα δεν σου φταιει κανεις ...ρε μαγκες δλδ μην τα ριχνουμε και ΟΛΑ σε αλλους ωριμοι ανθρωποι ειστε τι διαολο δεν εχετε δικη σας κριση ωστε να πραξετε και αναλογα?

        Διαγραφή
    6. Αν δεν έχεις σάλιο, δε πας σε ακριβά μέρη ούτως ή άλλως. Οι διακοπές είναι πιο φθηνές από το να κάθεσαι μέσα στο τσιμεντόκλουβο και να καις ρεύμα. Πάρε τη σκηνούλα σου, τη κοπέλα σου και τράβα στον Σχίνο ελεύθερο κάμπινγκ. Είναι όλα επιλογές. Πρέπει να το χωνέψουμε, οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Είναι ο ορισμός του καπιταλισμού που τρώει τα πόδια του. Όποιος έχει βρει καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης να μας το πει.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Φιλαρακο ποτε δεν ημουν για τα ακριβα μερη...δοξα το Θεο και αν εχω κανει καμπινγκ στην ζωη μου και ειναι και μια χαρα!!!!! Δυστυχως αυτο ειναι αληθεια οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι....και που θα παει ακομα δεν ξερουμε..υπαρχει αραγε πιο χαμηλα?

        Διαγραφή
      2. Αλλοιμονο στα παιδια των παιδιων μας.... :(

        Διαγραφή
    7. Πολυ ευαίσθητη εγινε η ΕΠΟΕ ή όπως την λενε με τα πνευματικα δικαιωματα, δεν είδα όμως να εχουν την ιδια ευαισθησια για το χάλι της χώρας, που μας έχουνε κατακλέψει και σκοτώνουν έμμεσα τον κόσμο. Που στο διαολο ήταν αυτοι οι "κύριοι" στις διαδηλώσεις, στις απεργίες , στην αγανακτιση μέσω ιστιοσελίδων για τον κυβερνητικό ξεπεσμό κτλ κτλ. Δηλ πάντα να ξεκιναμε και μάλλον να τελειώνουμε με ότι μας συμφέρει ο κώλος μας και για τα άλλα στα π...αρια μας! Παρτε το χαμπάρι ρε (μιλάω στους ιθύνοντες) για να αγοράσουμε πρέπει πρώτα να Έχουμε...! ξεκινήστε πρώτα στο να "έχουμε" και ύστερα κλείστε τα όλα!!!! Αλλιώς δεν θα δείτε ούτε δεκάρα τσακιστή παραπάνω στην αγορά!


      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Δε μαζευόμαστε όλοι εμείς από τους ελληνικούς trackers και να πάμε σε κάποιον όπως thepiratebay ή d2.vu ??

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. καλα τα λετε ολοι σας αλλα από το σπιτι σας!!!!στα λογια ολοι μπορουνε.....στο δρομο ολοι μαζι εκει να σας δω μαγκάκια.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. και ρωτω τον κυριο αρθρογραφο...
      που πας ρε μεγαλε εσυ και δινεις 20+ στο σινεμα;
      μην τα ισοπεδωνεις ολα! 7 ευρω δινεις ΜΟΝΟ για να δεις μια ταινια !

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. "Ανώνυμος18 Αυγούστου 2014 - 2:19 μ.μ.
      και ρωτω τον κυριο αρθρογραφο...
      που πας ρε μεγαλε εσυ και δινεις 20+ στο σινεμα;
      μην τα ισοπεδωνεις ολα! 7 ευρω δινεις ΜΟΝΟ για να δεις μια ταινια !" Mαλλον εσυ δεν εχεις παιδια....η αν εχεις τα αφηνεις σε κανεναν να πας μονος σου στο σινεμα?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Φιλε μου βουτα την γλωσσα στο μυαλο οπως λεει και ο σοφος λαος πριν γραψεις κατι στην συγκεκριμενη περιπτωση.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Αμα θελετε κενουριο torrent site δοκιμαστε το Greek team cc αυτο εχο να πο !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. CAPTAIN AMERICA CIVIL WAR 2016
      http://tainiesonline.tv/

      http://tainiesonline.tv/index.php/captain-america-civil-war-2016/

      Το Captain America: Civil War συνεχίζει μετά τα γεγονότα του Age of Ultron, όπου οι συλλογικές κυβερνήσεις του κόσμου αποφασίζουν να περάσουν μια πράξη χάρη στην οποία θα μπορούν πλέον να ρυθμίζουν όλες τις υπεράνθρωπες δραστηριότητες.. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη πόλωση των απόψεων μεταξύ των Avengers, προκαλώντας το σχίσμα σε δύο νέες παρατάξεις, με αρχηγούς τον Iron Man και τον Captain America. Η κατάσταση δε θα αργήσει να κλιμακωθεί, και ενώ θα βρίσκονται στη προσπάθεια να προστατεύσουν τον κόσμο από έναν νέο σκοτεινό εχθρό, το ξέσπασμα μιας επικής μάχης θα αρχίσει μεταξύ αυτών που κάποτε ήτανε σύμμαχοι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Ο P2PLANET ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top