Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Κυριακή 4 Μαΐου 2014

    O ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ P2P SCENE!



    Σύνφωνα με καταγγελίες αρκετών πρώην χρηστών του τράκερ webhouseworld (torrent-zone),αποδεικνύεται
    πως τελικά ο τότε ιδοκτήτης ζητούσε χρήματα με αιτολογία για προσωπικές δυσκολίες και εφόσον τα πήρε, εξαφανίστηκε.Ο τράκερ έκλεισε δήθεν για τεχνικές εργασίες εδώ και ενάμιση μήνα περίπου,αλλά πληροφορίες τον θέλουν να είναι συνδιοκτήτης τώρα νεοσύστατου τράκερ.Τυχαίο;Προσοχή στα λαμόγια λοιπόν κύριοι και προσέχετε που δίνετε τα λεφτάκια σας.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    19 σχόλια:

    1. Θυμαμαι καποι αστιγμη ειχα ρωτησει στο φορουμ τους"παιδια αν δεν μαζευτει το ποσο και κλεισει ο τρακερ θα μας επιστρεψετε τα λεφτα μας πισω?" Φυσικα μετα λυπης μου διαπιστωσα οχι μονο δεν απαντησαν αλλα ουτε καν ειχε και ηθος (αν γνωριζει τι σημαινει αυτη η λεξη ο "κυριος") να μας επιστρεψουν τα λεφτα μας.Θα επρεπε να ντρεπεται ο "κυριος" φρεντυ που με τοσο αηδια και πονηρια στηριζομενος στην καλοσυνη ολων μας να μας κοροιδεψει καταμουτρα και ουτε καν να βγαλει μια ανακοινωση.Απλα ΝΤΡΟΠΗ σου και εισαι ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. AMA EINAI ANOIXTO AKOMA TO SITE MPOREIS ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ?

        Διαγραφή
    2. μπραβο ρε αλανι ωραιος εισαι....ελπιζω να μην πεσεις σε καμια δινη.....σαν δεν ντρεπεσαι λιγο...και οχι τιποτα αλλο εχεις και πολλα γατακια να σε καλυπτουν! αλλαξε παντελονια ρεεεεεεεεεεεεεε βαλε καμια φουστα

      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΕ ΧΡΗΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ
      https://www.youtube.com/watch?v=cjztf10o2tc

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Κυρίες και κύριοι,
      συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο fantastico. Δεν του καίγεται καρφάκι. Κι οι κοκότες του επίσης. Μόνο ένας χρήστης τότε με το όνομα alekaki τους τα έβγαλε στο φόρα τότε και φυσικά έφαγε μπαν με τη μία. Κρίμα σε όλους αυτούς που έδωσαν χρήματα από το υστέρημά τους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Μετά την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Που σαι Σταματηηηηηη,που σαι Σταματηηηηη προσεχε Σταματη γιατι εκει στο φανταστικο κουνιεται πολυ το διαστημοπλοιο...αληθεια βρε κλεφτακο γιατι δεν κανεις και εκει καμια κλα(ε)φτικη ανακοινωση μιας και σε λιγο παλι θα σου παρουσιαστει προσωπικο προβλημα μπας και κλεψετε και απο εκει τους χρηστες?Ε? γιατι? Ε?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ημουν μελος στο torrents-zone αρκετο καιρο,καθε 15-20 μερες προσωπικά μηνύματα σε ολα τα μέλη κλάψα αλα μαρθα βουρτση (παιδιά βοηθήστε το trakcer μια βοήθεια ) ευτυχώς δεν έδωσα ουτε ενα σεντς ..και εντελώς ξαφνικά κατέβασε τους διακόπτες, χωρίς έστω μια δικαιολογία γιατί έκλεισε. μιλάμε για το απολυτό λαμογιο

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. τι ειναι το fantastico ρε παιδια???

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. όταν βαρεθείτε να λέτε ότι σας κατέβει στο μυαλό να μου το πείτε.
      το site θα επανέλθει μόλις τελειώσω με κάποια προσωπικά θέματα που έχουν προκύψει

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ρε σταματακο....βασιλια της κολοτουμπας και της κλαψας γιατι γραφεις σαν ανωνυμος...?την ιδια ακριβως απαντηση εγραψες και στο art of sheet!.εκει που ειναι η κλικα σου.!εσυ εκραζες τον μπολερο οτι εφαγε λεφτα...αλλα εσυ εισαι χειροτερος διοτι πηρα τα λεφτα και εκλεισες το μαγαζι,ενω ο μπολερο το δουλευψε...!φιλακια πολλα σταματακο κλεφτρακο!

        Διαγραφή
      2. τα λεφτα μας πισω λαμογιοοοοοοοοοοοοοοο

        Διαγραφή
    9. Οταν βαρεθεις να μας λες αρλουμπες φερε τα λεφτα που μας εφαγες κλαιγοντας,πισω καραγκιοζη...που το θυμηθηκες μετα δυο μηνες να γραψεις ξεφτιλα αφου εγινες ρομπα.Οταν εχεις προσωπικα προβληματα δεν ανεβαζεις σε αλλο τρακερ μες την τρελλη χαρα μπαγλαμα και ουτε εξαφανιζεσαι χωρις δηλωση...Τιμα ρε τα παντελονια που φορας παναθεμα σε αντρας δεν εισαι να κουβαλας μονο τα @@@@@ αλλα να τα εχεις και να βγαινεις να κανεις δηλωσεις παλιο κλεφτη...κοφτα καλυτερα βαρος σου ειναι..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ρε λουκουμα ειχατε βγαλει την εξης ανακοινωση
      "Ανακοινωση του Torrents-Zone 16-03-2014

      Καλησπέρα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το site θα παραμείνει κλειστό για ένα διάστημα 10-15 ήμερων περίπου ώστε να διορθωθούν κάποια τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.
      θα σας παρακαλούσαμε να μην σβήσετε τα torrent σας κ μόλις επανέλθουμε σε πλήρη λειτούργεια θα σας σταλεί email ώστε να μπορέσετε να τα βάλετε πάλι στο seed.
      ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που τυχόν σας προκαλέσουμε"

      Μαρτιο και εχουμε Μαιο δηλαδη ακομα και τωρα μας κοροιδευεις μεσα στα μουτρα μας???? Στο λαιμο να σου κατσουν τα λεφτα μας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Μαγκακο αφου εκανες την ιδια ανακοινωση στο αλλο παρταλο φορουμ αφου εγινες κοινως τσιμπουκι σε ολο το νετ δεν μας λες και ποτε θα μας δωσεις πισω τα λεφτα?? ουπς το ξεχασα....τα φαγες κανονικα!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. οταν καποιοι τους κραζαμε για το ντονατε κραζατε εμας ,ξερετε τι ειχε πει ο μεγας διαχειριστης εγω δνε θα κανω σαν τοιυς αλλους δεν θα ζηταω DONATE και τσουπ Μολις ξεμεινε απο λεφτα ειπε να αρχισει να ζηταει και,εσεις που τα ζητατε πισω γιατι του δωσατε ? επισης ηξερε να κατηγοραει τους αλλους τρακερ για δωρεες κτλπ και εφτασε αυτος ο ιδιος να ζηταει ...εκει στο φανταστικο βολοδερνει που αλλου οσο για τα τσιρακια του εκει στο ART OF SHARING ΠΟΥ οταν γινετε κανενα σχολιο για το torrents zone δεν τα αφηνουν και τα σβηνουν ενταξει το ξερουμε εδω και καιρο οτι τον πρωωθουσατε ειδικα μετα την κλαψιαρικη ανακοινωση περι φαγωματος λεφτων απο τον πρωην διαχειριστη ας αναρωτηθει λοιπον το τι ελεγε τοτε και τι εκανε αυτος εως τωρα

      για τις δωρεες ειναι απλο αυτα που θελετε τα βρισκετε παντου δεν χρειαζονται δωρεες τωρα εαν εσεις θελετε να δωσετε σ καποιον δωστε εφοσον ομως δωσουμε -δωσετε το τι θα τα κανει αυτος ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο .

      πυροσβεστη σβησε καμια φωτια τωρα εκει στο φανταστικο και περιφανεψου για τα upload σου εκει

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Δεν εβαλε το πιστολι σε κανενου κροταφο να κανει donate . Ευχωμαι νανε καλα τα παιδια και να ανοιξει παλι ο αγαπημενος μας τρακερ.Ενα απλο μελλος ειμαι κατεβαζα αυτο που ηθελα και το σινταρα τιποτα παραπανο.οσο για το Fantastiko εχω να πω οτι ειναι πολλυ καλος τρακερ με καλα ατομα στο σταφ .και εκει απλος user ειμαι κατεβαζω & διαμοιραζω.Καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Οκτώβριος και δεν έχει ανοίξει ακόμα ο tracker...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: O ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ P2P SCENE! Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top