Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Κυριακή 27 Απριλίου 2014

    Το μαύρο χάλι του νετ που λέγεται Greek Stars.


    Τι να πρωτογράψεις με δαύτους.....

    Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις με το GreekStars! Οι τύποι κάνουν πρωταθλητισμό ασυνέπειας και λαμογιάς. Ας ξεκινήσουμε από εκεί που είχαμε μείνει:

    Αφού λοιπόν, ανακοίνωσαν ότι το site θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι

    τις αρχές Σεπτέμβρη λόγω των likes στο facebook και μας ευχήθηκαν και καλό καλοκαίρι, δεν περνούν δυο βδομάδες και το forum ξανακλείνει! Δηλα

    δή περίπου 3000 άτομα που τους έδωσαν το like τους, τα έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και τα εξαπάτησαν κανονικότατα. Παρόλαυτά τα έξτρα διαφημιστικά έσοδα από το fb, τα τσιμπάνε κανονικά έτσι;

    Και τι διαβάζουμε στην νέα ανακοίνωση; Τέλος οι απεριόριστες συνδρομές (και όχι δωρεές γελοίοι) , από δω και πέρα 10€/έτος. Και η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Όσα μέλη είχαν δώσει 35€, 30€, 25€ ή άλλο ποσό για εφόρου ζωής πρόσβαση, πλέον ακυρώνονται κι αυτοί και γυρνάνε σε συνδρομή ενός έτους! Τι είπατε; Νιώθετε εξαπατημένοι; Δεν φαίνεται διόλου να νοιάζονται για αυτό οι διαχειριστές του GS. Μπορεί να σας τα έπρηξαν με τις ανακοινώσεις του τύπου αγόρασε τώρα (που ίσα ίσα προλαβαίνεις) για να έχεις μια ζωή συνδρομή και στο τέλος τα μέλη πήραν το τρίτο το μακρύτερο….

    Και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, έχει και συνέχεια:

    Rapidshare τέλος μάγκες μου! Αφού μας διαβεβαίωσαν ότι το GS θα στηρίζει πάντα και πιστά το RS, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό μελών είχε δώσει λεφτά εκεί, ξαφνικά, ΤΣΟΥΠ! RS ΤΕΛΟΣ! «Μα, δεν φταίμε εμείς, μας σβήνουν τα links” είπανε - παρεμπιπτόντως, δεν σας χάλασε καθόλου έτσι; - Πρόβλημά σας μάγκες, φτιάξτε άλλα accounts, αφού τσιμπάτε ζεστό χρήμα με το έτσι θέλω και επιβάλλω, και ξανά ανεβάστε τα.

    ΟΚ, θα παίξουμε με easybytez είπαν αργότερα πανικοβλημένοι κάτω από την πολιορκία των αγανακτισμένων μελών τους. Μας υπόσχονται ότι κάθε θέμα τουλάχιστον θα έχει Links εκεί.

    ΑΜ ΔΕ! Στα θέματα επικρατεί το απόλυτο χάος. Όπου γουστάρουν ανεβάζουν και πλέον οι δικαιολογίες τους είναι του τύπου «μα γίνεται leach από το EB» ή «αυτό είναι δωρεάν και δουλεύει μια χαρά».

    Μισό λεπτό μάγκες, μισό…. Το έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτό; Το Leach στο EB για να δουλέψει πρέπει να έχει γκρεμιστεί κανένας φούρνος πρώτα!!! Αυτό το πράμα, μόνο τσουρέκια μπορεί να στα κάνει. Τι μία βγάζει error, την άλλη κολλάει, και την παράλλη θέλει δύο δύο τα links μπας και κάνει τίποτα.

    Από την άλλη, τι εννοείς είναι free ρε φίλε; Το ότι κατεβάζει με 100Kb/sec και για κάθε part θέλει captcha, το λες εσύ free; Πας καλά παιδάκι μου; Αν είναι έτσι, κατεβάζουμε και από torrents, όποτε κατέβει αλλά τουλάχιστον δεν πρέπει να είμαι και από πάνω.

    Και μην έχετε αυταπάτες. Αν καταφέρετε να κάνετε leach καμιά ταινία, μην τολμήσετε να μοιράσετε τα δικά σας links με τους άλλους. Θα θεωρηθείτε απαράδεκτοι και θα σας σβήσουν και το post. Γιατί; Είναι απλό. Αν οι υπόλοιποι αρχίσουν να κατεβάζουν από τα δικά σας links, τότε ο αρχικός uploader χάνει από κέρδη καθώς θα φαίνεται ότι κανείς δεν κατεβάζει τα αρχεία του. Ε όχι και να χάσει και το ψωμάκι του ο κακομοίρης……

    Και κλείνουμε για σήμερα, ξεκαθαρίζοντας το εξής: Δεν θα μπαίναμε στο κόπο να φτιάξουμε αυτή τη σελίδα αν και μόνο υπήρχε η στοιχειώδης ειλικρίνεια και ευγένεια από τους διαχειριστές & uploaders του forum. Αν βγαίνανε ντόμπρα και λέγανε ότι μάγκες, το και και το. Εμείς θέλουμε φράγκα, εσείς παράνομο υλικό, έτσι κι έτσι θα το παίξουμε το παιχνίδι. Το αντίθετο, όλο φούμαρα είναι και προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους. Και το χειρότερο; Επειδή ξέρουν ότι με ένα κλικ, μπορούν αν διαγράψουν έτσι απλά το οποιοδήποτε μέλος του forum, είναι εξοργιστικά αγενείς με όλους. Όλο μαγκιά – κλανιά, ειρωνικές απαντήσεις και κλίμα «σκάσε μην μιλάς, ότι γουστάρω εγώ θα κάνω». Μάγκες, μην ξεχνάτε να κατουράτε και λίγο….

    Συνεπώς, από εμάς έχετε το ελεύθερο, να τους απαντάτε στην σελίδα μας στο facebook, χωρίς φόβο. Πείτε ότι σκέφτεστε ελεύθερα. Και για να νιώσουν κι αυτοί πως είναι και από την άλλη πλευρά, ας τολμήσουν να εμφανιστούν εδώ και θα φάνε πόδι με την μία.

    Η προσφορά που δεν μπορούσες να αγοράσεις...
    Άλλο και μάλιστα πρόσφατο παράδειγμα της λαμογιάς τους.

    Το forum πάντα δεχόταν χρήματα είτε με paysafe κάρτες, είτε με Paypal.

    Βγήκε μια ανακοίνωση στις αρχές Απριλίου '12, που έλεγε οτι με 15€ μπορούσες να γίνεις για πάντα member γιατί σύντομα το forum θα γίνει κλειστό (τα κλασικά εκβιαστικά λόγια τους). Έλα όμως που τα 15€ τα δέχονταν μόνο με paysafe και όχι με paypal, ενώ τα 25€ που ζητούσαν για να δώσουν και 1 μήνα δώρο easybytez (τρίχες, 8€ έχει η κανονική συνδρομή) τα δέχονταν και με τους δύο τρόπους. Γιατί αυτή η διαφοροποίηση όμως;

    Γιατί δεν ήθελαν κανένα να επιλέξει την προσφορά με τα 15€. Και πως το επιδίωκαν αυτό; Απλό, δεν υπήρχε συνδυασμός καρτών paysafe με άθροισμα 15€!!! Για άλλη μια φορά, φάνηκε κραυγαλέα πως προσπαθούν να εκβιάσουν τις καταστάσεις για να πάρουν χρήματα.

    Φυσικό ήταν αυτή η "προσφορά"(!) να κρατήσει λίγες μέρες, καθώς τους πήραν χαμπάρι και άρχισε πάλι το κράξιμο.

    You want Rapidshare? We want money!

    Μια άλλη χαρακτηριστική πατάτα που είχαν κάνει ήταν όταν ανακοίνωσαν ότι μόνο τα VIP μέλη θα μπορούσαν να βλέπουν τα Rapidshare links!! Εντάξει εκεί έπεσε το κράξιμο του αιώνα.

    Η δικαιολογία ήταν πως οι uploaders πλέον δίνουν χρήματα για να διατηρήσουν τα αρχεία τους στο δίκτυο και συνεπώς έπρεπε να τους βοηθήσουμε οικονομικά.

    Έλα όμως, που ολόκληρη η HD Team δήλωσε (προς τιμή τους) ότι δεν θέλει ούτε 1€ για την δουλειά που κάνουν καθώς αυτή η ιδεολογία δεν συμβαδίζει με την δική τους.

    Ρόμπες ξεκούμπωτες οι διαχειριστές του forum, καθώς φάνηκε ότι κανένας uploader δεν τους είχε ζητήσει χρήματα, και τελικώς αυτά τα θέλανε για την τσεπούλα τους.

    Kαι φυσικά να βγάζουν ζεστά λεφτάκια εις βάρων μεταφραστών που τους παίρνουν την δουλειά χωρίς να το γνωρίζουν και μαντέψτε βρε,κρύβουν το όνομα τους και βάζουν άγνωστος μεταφραστής.

    VIP Chat. Για συζητήσεις υψηλού επιπέδου...

    To ύψιστο ρομπιλίκι.... μόνο VIP μπορούν να γράψουν στο shoutbox!!!! Γιατί άραγε; Μήπως εκεί, θα έπεφταν τα καρφιά με τέτοια ταχύτητα που δεν θα προλαβένατε να κάνετε τίποτα;

    Επίσης; Γιατί κανείς δεν μπορεί να δει την λίστα μελών του forum; Μήπως γιατί τότε θα μπορούσε με ακρίβεια να δει πόσοι ηλίθιοι έχουν δώσει χρήματα;

    Γιατί πληρώνεις παιδάκι μου;

    Μήνυμα προς τους ηλίθιους VIP members:

    Ξέρετε ότι το forum μπορεί να εξαφανιστεί όποια στιγμή γουστάρει ή απλά να τους συλλάβουν (όπως και έγινε με τον DJ Alexander). Και πάει στο διάολο, δεν σας νοιάζουν τα 25€.

    Σκεφτήκατε ποτέ ότι αν κανένας σας δεν συμφωνούσε να δώσει τα χρήματα αυτά, τότε το forum θα παρέμενε δωρεάν (όπως και θα έπρεπε) σε όλα τα μέλη του;

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι το GreekStars γλυκάθηκε όταν είδε τις πρώτες "δωρεές" και μετά μπήκε στο τρυπάκι να βγάλει όσα πιο πολλά χρήματα μπορεί.

    Περί αξιοπιστίας

    Το GreekStars είναι παντελώς αναξιόπιστο. Στην αρχή ζητούσαν χρήματα για να έχετε ένα μικρό προνόμιο και να βλέπετε κάποια έξτρα θέματα (κυρίως πορνό). Έτσι αρχικά γινόσουν VIP.

    Λίγο καιρό μετά, κάποια δημοφιλή θέματα έκλειναν, ώστε να αναγκάσουν περισσότερα ηλίθια μέλη τους να πληρώσουν συνδρομή.

    Οι βλάκες που έγιναν VIP, μετά διαπίστωσαν ότι δημιουργήθηκε νέο group με ονομασία VIP Fanatic όπου έχουν ακόμα περισσότερα προνόμια. Δώστου ξανά χρηματοδότηση στα λαμόγια του GreekStars.

    Ποιος τους εμπιστεύετε πλέον; Ποιος αποκλείει ότι σε λίγο καιρό μπορεί να βγει και 3ο group πχ VIP Super Fanatic;

    Forum Overloaded (woot?)

    Ανάλογα την χρονική περίοδο, παρουσιάζουν την δωρεά είτε ως προαιρετική ("να βοηθήσουμε το forum), είτε ως αναγκαστική. Τις περισσότερες φορές όμως, ο τρόπος με τον οποίον προσπαθούν να αναγκάσουν το μέλος να πληρώσει είναι κραυγαλέα λάθος, άκυρος και γελοίος.

    Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, ήταν όταν αποφάσισαν στους free users να τους βγαίνει μήνυμα για υπερφόρτωση του server όταν άνοιγαν συγκεκριμένες σελίδες αλλά αν πλήρωναν ξαφνικά όλα θα ξεμπλόκαραν!!!

    1ον: Κάθε θεματική ενότητα έχει ένα index (τα περιεχόμενα, πχ λίστα ταινιών). Όλα τα μέλη μπορούσαν να δούν τα περιεχόμενα, αλλά αν πατούσαν πάνω στην ταινία, τότε έβγαινε το μήνυμα λάθους. Πρέπει να έχεις IQ ραδικιού για να μην μπορείς να καταλάβεις ότι σίγουρα οι χρήστες που διαβάζουν το index είναι τραγικά περισσότεροι από αυτούς που διαβάζουν μεμονωμένα ένα θέμα. Συνεπώς, είναι τελείως άκυρο, να μην υπάρχει υπερφόρτωση εκεί που διαβάζουν ταυτόχρονα πχ 1500 μέλη, αλλά να υπάρχει εκεί που διαβάζουν 4-5max. Fail κύριοι....

    2ον: Δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο, forum με επιλεκτική υπερφόρτωση σελίδων. Είτε θα δουλεύει ολόκληρο, είτε όχι. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Τέλος!

    3ον: Πως διάολο γίνεται να υπάρχει υπερφόρτωση όταν ξαφνικά λόγω του περιορισμού, μπαίνουν στα θέμα μόλις το 5-10% των μελών (VIP);

    4ον: Αν όλα τα μέλη πλήρωναν, τότε πως ξαφνικά ο server θα μπορούσε και πάλι να εξυπηρετήσει όλους; Uber fail κύριοι.....

    πηγή:greek--stars blogspot

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    7 σχόλια:

    1. ου να μου χαθειτε ξεφτιλικια και εσεις...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Παντως ειχε παντα φρεσκο υλικο και πολυ καλα οργανωμενο.Επισης ειχε και πολυ παλιο υλικο Εχετε να προτείνετε κατι παρομοιο τωρα που εκλεισε?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. μπορει να τα επαιρνε αλλα ηταν το καλλυτερο site ever ...ψαχνω να βρω κατι παρομοιο αλλα τπτ....εχετε να προτεινετε κατι?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. torrents παιδια...
      free
      δοκιμαστε το greekleech

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Ειναι το πιο σοβαρο side

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Είχε και καλό υλικό, αλλά δυστυχώς οι διαχειριστές ήταν για γέλια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Το μαύρο χάλι του νετ που λέγεται Greek Stars. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top