Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

    Adespotoi. Ο Πρώτος Ελληνικός Free Ratio Τράκερ!


    Με μεγάλη χαρά φίλοι μου να σας ενημερώσουμε ότι το http://www.adespotoi.com/ είναι ο πρώτος ελληνικός free ratio τράκερ που είναι και πάλι κοντά σας από τις 28/2/2013.
    Θα χαρούμε φιλαράκια να έρθετε και εσείς κοντά μας να μεγαλώσει η παρέα μας και να γίνεις και εσύ ένας από τους αδέσποτους  και να γουστάρεις.
    Ο διαμοιρασμός δεν γίνεται για να φτιάξεις το ratio σου όπως είναι γενικά σε άλλους τράκερ,αλλά όσο μπορείς να κάνεις για να βοηθάς το adespotoi ώστε να κατεβάζετε όλοι να είστε ωραίοι και να μην έχετε πρόβλημα.Εξάλλου είπαμε ΕΙΝΑΙ FREE RATIO!!!
    Oι εγγραφές οπως γνωρίζατε είχαν κλείσει προσωρινά οπως και τα up ειχαν σταματησει μέχρι να επανέλθει ο server σε κατασταση ok (ειχε πέσει σε νιρβανα) . Οπως και να χει ΝΑΙ! ΝΑΙ ΝΑΙ!
    Ειμαστε ξανα σε αδεσποτη φάση όπως μας παει. Οσο για το φορουμ επειδη συνεχεια λαμβάνουμε ερωτήσεις να σας πουμε οτι τα παλληκαρια απο το τεχνικό τμημα των αδεσποτων αλλαζουν 4 με 6 φανελες τη μερα για να το ετοιμασουν σωστα και να λειτουργει σε συγχρονισμο με τον τρακερ .
    Oπότε συνοπτικά οι εγγραφές ΕΙΝΑΙ και ΘΑ παραμείνουν ανοιχτές για όλους,ελάτε λοιπόν στην παρέα μας και στην μεγάλη ποικιλία αρχείων και που 'στε..να μοιρασετε πολλα λαγούδια!!!

    Εκ του σταφφ
    Τα Αδέσποτα
    (έτσι για να γουστάρουμε όλοι)!!!


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    9 σχόλια:

    1. Ti eipes toraaaaaaaaaaaaaa posa xronia exo na do free ratio kai eidika elliniko tracker!!!! Bravo re paides eilikrina xilia bravo giati mou eleipse afto.10 me tono apo mena to neo sas adespoto axaaxaxa me xilia leme!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ρε μαγκες μπραβο.Καλως σας βρηκα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. παιδια εχw προβλημα με το σιτε γραφτηκα δεν μου ηρθε κανενα εμαιλ για ενεργοποιηση μετα δοκιμασα και εμπαινα κανονικα μετα ομws απο τρειs ημερεs παw στα τορρεντs και μου λεει αυτο (
      Σφαλμα:Δεν εισαι εξουσιοδοτημενος να το δεις αυτο Τορρεντς!)γιατι μου το λεει αυτο ουτε εχw κανει διπλουs λογαριασμουs μπορει καποιοs να με βοηθησει

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Καλησπερα παιδια οσοι δεν εχετε ενεργοποιησει τον λογαριασμο σας αν και δεν υπαρχει προβλημα με τους παροχους μπορειτε να πατησετε επανω στην "Βοηθεια" και να στειλετε να γινει χειροκινητα απο εμας.

      Αδεσποτοι Αdmin

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. wow θυμιζει το ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ Γαμάτο.info ευχομαι να κρατησει εποχη και αυτο !!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. re paidia den mou erxete e-mail epiveveosis osa acount kai na kanw...kai to HELP panv den kanei tipota to patao kai den douleuei....ti na kanw???

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. σημερα εκανα εγραφη ,αλα ενω μπενω μεσα χωρις να μου ηρθε μνμ στο email δεν μ`αφηνει να μπω στα τορρεντ !

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Και εγω το ίδιο δεν έχει έλθει email ενεργοποίησης. Εχω στείλει μήνυμα γι αυτό αλλά ακόμα καμμία απάντηση. Αν δεν πρέπαι να ενεργοποιηθούμε ας μας ενημερώσουν τουλάχιστον.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. δυστυχως εκλεισε... :(

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Adespotoi. Ο Πρώτος Ελληνικός Free Ratio Τράκερ! Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top