Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

    ANAKOIΝΩΣΗ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ P2PLANET!!!!



    Αγαπητοί χρήστες του P2planet σας ενημερώνουμε ότι η σελίδα που υπάρχει στο Facebook και έχει την ονομασία P2planet.net ΔΕΝ έχει δημιουργηθεί από τους υπεύθυνους της Διαχείρισης του site.Ότι μηνύματα στέλνετε να δώσετε προσοχή γιατί δεν είναι πραγματική ,είναι πλαστή  από κάποιον ανίδεο που έχει απλά ''δανειστεί'' το domain και λέει ότι είναι ο Διαχειριστής.
    Με λίγα λόγια αν κάποια στιγμή οι Διαχειριστές του P2planet αποφασίσουν να δημιουργήσουν κάποια σελίδα να είστε σίγουροι θα σας ενημερώσουν!
    Για αυτό λοιπόν να είστε προσεκτικοί και επαναλαμβάνουμε η σελίδα στο Facebook  ΔΕΝ έχει δημιουργηθεί από τους Διαχειριστές του P2planet!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    6 σχόλια:

    1. ακριβως οπως τα λες ειναι αγαπητε σμετ γιαυτο και εγω με την σειρα μου εκανα αιτηση για πλαστη σελιδα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Θα ήθελα κι εγώ από τη μεριά μου να πω ότι είναι πολύ σωστό που βγήκε μια ανακοίνωση σχετικά με την πλαστή σελίδα στο facebook,ότι δεν έχει δημιουργηθεί από τους διαχειριστές του p2planet.net,πολύ καλή καλή και σωστή η ενημέρωση για να το μάθουν όλα τα μέλη του τράκερ να το ξέρουν!!!Έτσι λοιπόν έκανα κι εγώ στο facebook αναφορά για πλαστή σελίδα,όπως και πολλοί άλλοι!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ντροπη τους που εκμεταλλευοντε τον κοσμο ετσι και δημιουργουν ειςβαρος αλλων σελιδες!!! Να γινει αναφορα απο ολους οτι ειναι πλαστη η σελιδα οπως εκανα και εγω!!!!Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση παιδια!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Παιδια τι πραγματα ειναι αυτα??/?Δηλαδη αν καποιος αφελης στειλει ενα μηνυμα προς αυτους με κατι προσωπικο τι θα γινει???Να ειστε καλα που το βγαλατε ανακοινωση παιδια να ξερει και ο κοσμος και καλο θα ειναι να το κοινοποιησουμε και εκει στους καραγκιοζιδες που το παιζουν και Διαχειριστες της σελιδας να το δει ολος ο κοσμος οτι ειναι ψευτες!!!!!Ευχαριστουμε Πλανητη!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Να ειστε καλα παιδια για την ενημερωση!!! Κανω και εγω τωρα αμεσως αναφορα... Ευχαριστουμε Πλανητη!!!! Αντε και συντομα ευχομαι να ειστε παλι κοντα μας!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Τώρα εξηγείται γιατί υπάρχει τόση ασχετοσύνη στο fb!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: ANAKOIΝΩΣΗ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ P2PLANET!!!! Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top