Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

    Παραβιάστηκε φόρουμ torrent tracker της Βουλγαρίας και κατηγορείται για συλλογή ΙΡ χρηστών


    Ρώσος hacker, με το ψευδώνυμο “kOS”, παραβίασε την Βουλγαρική ιστοσελίδα torrent tracker “Arenabg”  και διέρρευσε ολόκληρη τη βάση δεδομένων. Ο hacker κατηγορεί την ιστοσελίδα για συλλογή ΙΡ χρηστών όπως το PirateBay.
    Ο hacker αναφέρει: <…>

    ''Γιατί χάκαρα αυτόν τον τράκερ?Επειδή αποθηκεύουν πληροφορίες για IP και ΚΑΝΕΝΑΣ τράκερ δεν πρέπει να το κάνει αυτό.Εαν η ARENABG δεν φτιάξει αυτό το λάθος ,θα διαρρεύσω πληροφορίες κεντρικές του τράκερ με όλων τις IP's/όνομα χρήστη/κωδικοί πρόσβασης!''
    Bulgarian torrent tracker Παραβιάστηκε φόρουμ torrent tracker της Βουλγαρίας και κατηγορείται για συλλογή ΙΡ χρηστών
    Η βάση που διέρρευσε περιέχει δεδομένα 22675 χρηστών, συμπεριλαμβανομένου των ονομάτων τους, των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κρυπτογραφημένων κωδικών πρόσβασης και τις διευθύνσεις ΙΡ, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη βάση δεδομένων.
    Το συγκεκριμένο torrent site προβάλλει συνδέσμους και tracers για μεταφόρτωση ταινιών, μουσικής, παιχνιδιών, σήριαλ, προγραμμάτων, εικόνων, εφαρμογών για κινητές συσκευές κ.α.
    Ο hacker διέθεσε ολόκληρη τη βάση SQL προς λήψη στη σελίδα File sharing.
    πηγη:secnews
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Παραβιάστηκε φόρουμ torrent tracker της Βουλγαρίας και κατηγορείται για συλλογή ΙΡ χρηστών Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top