Ads

Translate

  • Τελευταία Νέα

    Γίνε μέλος και εσύ!

    Κυριακή 11 Μαΐου 2014

    Απάντηση προς τους υπέυθυνους του Γκάλαξυ.

    Εφόσον είδα την απάντησή σας κύριοι που δημοσιεύσατε σε κάποιο σάιτ γιατί έχουμε χάσει και την μπάλα που δηλώνετε,με την σειρά μας και εμείς λοιπόν να απαντήσουμε πίσω.



    Στο πρώτο σχόλιό μας βάση του δικού σας:
    "Σύντομα ξανά κοντά σας, ξεπερώντας για άλλη μια φορά τις επιθέσεις, τον πόλεμο και τη λασπολογία."

    F.T.D=>Εσύ καλά τα λές άνθρωπε αλλά δεν θα έβλαπτε και μια ανακοίνωση στην σελίδα του Galaxy ότι όντως ναι σύντομα κοντά σας.

    Galaxy=>Θεωρήσαμε περιττή την ανάρτηση στο wordpress διότι ελάχιστα άτομα γνωρίζουν την ύπαρξη της συγκεκριμένης διεύθυνσης, καθώς η λειτουργία της ανακοινώθηκε 24 Απριλίου, ενώ το twitter μας εκτελεί τα ίδια χρέη από το 2011.

    Λογικό και επόμενο είναι κύριοι από την στιγμή που φαντάζομαι δεν είχατε ενημερώσει τους χρήστες σας για την ύπαρξη αυτού του wordpress σε ώρες ανάγκης να μπουν εκεί ώστε να έχουν κάποια ενημέρωση.Το ότι έχετε ένα λογαριασμό σε ένα twitter και πάλι λέω δεν υποχρεώνει κανένα και δη νέο μέλος να δημιουργήσει εκεί λογαριασμό ή να ασχοληθεί να μάθει μιας και τον ενδιαφέρουν τα αρχεία.

    Στο δεύτερο σχόλιό μας βάση του δικού σας:
    "Μοναδική έγκυρη πληροφόρηση θα βρείτε στο twitter μας. Δεν φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 2,5 χρόνια."

    F.T.D=>Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει twitter γιατί δεν γουστάρει να χει ρε αδερφέ τότε τι στα μαύρα σκοτάδια;Και η αλήθεια ποιά είναι πάλι DDOS επίθεση;Γιατί δεν νομίζω πλέον αυτό να ισχύει εδώ.

    Galaxy=>Με βάση τις ταπεινές μου γνώσεις, γνωρίζω πως δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό twitter για να διαβάσεις τα τελευταία tweets. Δεν έχω το αλάνθαστο, αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Όσο για το ενδεχόμενο επίθεσης DDoS, εκτός ότι ο GalaxyTracker έχει δεχθεί αμέτρητες φορές, ας επικεντρωθούμε στα τελευταία γεγονότα. Για να μην γίνομαι κουραστικός δείτε την εικόνα και πείτε μου

    Και πάλι θα γίνω γραφικός και θα πω κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει την ύπαρξη αυτών όλων των σαίτ εφεδρικών και μη πέραν της επικοινωνίας που γνωρίζει μέσα στο σαιτ σας.Όσο για τα DDOS με λίγο ψάξιμο στο google από κάποιον θα διαπιστώσει τι είναι.Μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.

    Στο τρίτο σχόλιό μας βάση του δικού σας:
     "Μην πιστεύετε ότι ακούτε, κυρίως από χώρους που προσπαθούν να πολεμήσουν τον ελεύθερο και δωρεάν διαμοιρασμό αρχείων και ιδεών, με εκφοβισμό"

    F.T.D=>Υπόδειξέ μας ένα χώρο που προσπαθεί να το κάνει αυτό...τα μπλογκς; τα φόρουμ; τα ενημερωτικά sites γενικά; Ποιοί τέλος πάντων το κάνουν αυτό;

    Galaxy=>Αρχικά, ας πούμε αυτούς που μας hack-αραν πριν μερικές μέρες.

    Hack που εμφανέστατα είχε στόχο την εξαφανιση του Galaxy από τον χώρο και δεν ήταν απλά «επειδή μπορούσαν». Ήταν το πρώτο defacement που έχω δει χωρίς nicknames, credits, κτλ!...............

    Θα μπορούσα να κάνω επικόλληση και το υπόλοιπο κείμενο καθώς είναι δυστυχώς όλο άτοπο διότι και πάλι δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτησή μας...Ρωτήσαμε ποιούς χώρους εννοείτε αγαπητέ και όχι ποιούς ανθρώπους...οι άνθρωποι δεν είναι χώροι,χώροι είναι οι ιστοσελίδες,τα μπλογκς,τα φόρουμ.Άρα καλό θα ηταν να διορθωθεί η αρχική σας πρόταση και να είναι :"Μην πιστεύετε ότι ακούτε, κυρίως από ανθρώπους που προσπαθούν να πολεμήσουν τον ελεύθερο και δωρεάν διαμοιρασμό αρχείων και ιδεών, με εκφοβισμό"

    Στο τέταρτο σχόλιό μας βάση του δικού σας:
     "Η διαχείριση είναι παρόν, απλά προτιμάμε να ασχολούμαστε με σοβαρότερα θέματα από αναρτήσεις που κρύβουν συμφέροντα."

    F.T.D=>Παρόν που; Εμείς, αλλά κυριότερα οι χρήστες δεν έχουν κάποια ανακοίνωση από την Δ.Ο μέχρι στιγμής.Όχι ότι οι αναρτήσεις γράφονται ανάλογα από τις πράξεις σας και την σοβαρότητα που σας λείπει κύριοι σε τέτοια θέματα.Όχι ότι εν ώρα αποστολής mails σε όλους τους χρήστες σας από το δικό σας mail περί χακαρίσματος εσείς ήσασταν μέσα στην τρελλή χαρά με το ράδιό σας;
    Αν μη τι άλλο σεβαστείτε τους χρήστες σας.....

    Galaxy=>Ανακοίνωση υπήρξε από την πρώτη στιγμή και ήταν ξεκάθαρη. Όσο για την τρελή χαρά και το radio, δεν νομίζω πως έχουν ευθύνη ούτε οι χρήστες ούτε οι DJ ούτε ακόμα και οι moderators. Οι moderators δεν έχουν πρόσβαση στον server, άρα δεν είχαν και τα απαραίτητα στοιχεία για να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες. Αν κάποιος φταίει γι αυτό, αυτός είμαι εγώ και δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από το δαχτυλάκι μου.

    Kαι ξαναρωτάω ανακοίνωση ΠΟΥ;Στο σάιτ μέσα έν ώρα επικείμενης επίθεσης;Κανείς δεν είπε ότι είχαν ευθύνη οι χρήστες μην παραφράζετε λόγια αγαπητέ δεν είναι σωστό.Όσο για τους moderators μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε σέρβερ και τέτοια αλλά ειλικρινά ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ θέλει έπειτα από απανωτές καταγγελίες χρηστών στο σάουτ και στο Help desk να καταλάβουν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει από το να είναι τρία πουλάκια κάθονται στο σάουτ και να λένε σε όλους τους χρήστες ότι είναι φάρσα.Και πάλι κανείς δεν είπε ότι κρυφτήκατε κάπου(μα γιατί θέλετε συνέχεια να βάζετε σε μια θέση τον εαυτό σας χαμηλή;)αλλά τουλάχιστον οφείλατε να ενημερώσετε το σταφφ εκείνη την στιγμή να μην γελοιοποιούνται άλλο στο σάουτ.

    Και τελευταίο και πολύ σοβαρό κατά την γνώμη μου πιστεύω είναι η δήλωση που κάνατε αγαπητέ.

    Galaxy=>"Τέλος δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και το εκτενέστατο post στο artofsharing, με την ανακοίνωση επιστροφής ενός φημισμένου και πολύ αξιόλογου Ελληνικού tracker αμέσως μετά την επίθεση στον Galaxy Tracker μαζί με υπαινιγμούς, για «μη σοβαρούς χώρους, script kiddies κτλ».
    Φυσικά δεν θα μπορούσαν διαφορετικοί Ελληνικοί trackers να συνυπάρξουν!
    Όχι φυσικά, γιατί είμαστε στην Ελλάδα και όποιος έχει περισσότερα μέλη και peers νικάει!!!!
    Ζήτω το p2p!!! Ζήτω!"

    Δηλαδή με λίγα λόγια υπάρχει κατηγορία από μέρους σας για γνωστό σαιτ το οποίο σας επιτέθηκε και μετά βγήκε να κάνει ανακοίνωση σε εκείνο το φόρουμ με δάφνες επιστροφής του...

    Τολμηρό από μέρους σας.

    Galaxy=>Συμπερασματικά? Πολύ βρώμα, μίσος, έχθρα, λάσπη δίχως λόγο.

    Σωστό προσέξτε όμως μην σας γυρίσουν μπούμερανγκ οι ίδιες σας κατηγορίες.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    2 σχόλια:

    1. Μια απλη ερωτηση... τι εγινε εδώ και 4 μερες με το p2planet ξερει κανεις ... καθησα και διαβασα όλα αυτά που λετε και εμεινα αλαλος.... αλλα σε αυτην τη χωρα ζουμε... τι να κανουμε ... οσο τα προβατα βελαζουν και τρωνε το χορταρι τους , όλα τοσο χαλια θα είναι ... αν ξυπνησουν ποτε κατι μπορει και να αλλαξει... λοιπον τι εγινε με των p2planet... ενας απλος χρηστης είμαι που κατεβαζα καμια σειρα... ευχαριστω εκ' των προτερων οποιον απαντησει

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Υπαρχει εδω η ανακοινωση http://freetrackerdiscussion.blogspot.gr/2014/06/p2planet.html

        Διαγραφή

    Ποστάρετε Σχόλιο εδώ!

    Item Reviewed: Απάντηση προς τους υπέυθυνους του Γκάλαξυ. Rating: 5 Reviewed By: FTD
    Scroll to Top